Libnet.ro
UNICEF

21:00

Nicusor Dan a fost dat afara sub paza din Primaria Capitalei. Deputatul vrea sa faca plangere penala

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan a fost dat afara sub paza din Primaria Capitalei. Deputatul vrea sa faca plangere penala

Deputatul USR Nicusor Dan a fost dat afara, miercuri, din sala de sedinte a Consiliului General al M. continuă pe România Liberă

VIDEO Nicusor Dan a fost dat afara de la sedinta Consiliului general Bucuresti

Deputatul Nicusor Dan a fost dat afara miercuri de la sedinta Consiliului General al Capitalei, dupa ce a cerut cuvantul pentru a-si expune punctul de vedere legat de transmiterea in administrarea Administratiei Strazilor Sector 1 si a RATB a strapungerii Buzesti - Berzei.

Cristi Borcea a fost dat afara

Aflat la un pas de eliberarea conditionata, Cristi Borcea a primit o lectie dura, dupa ce a aflat ca a fost dat afara de la serviciu de un om de afaceri de origine turca, scrie spynews. ro. La un moment dat,.

A fost dat afara pentru ca era agresiv, nepoliticos si lipsit de respect. Ce a facut acest chelner apoi i-a lasat masca pe proprietarii restaurantului

Un chelner francez, concediat pentru ca era agresiv, nepoliticos si lipsit de respect, spune ca maniera sa de a se purta nu a fost deplasata, ci pur simplu, este francez. Guillaume Rey, care a lucrat la un.

Nicusor Dan, evacuat cu ajutorul fortelor de ordine de la sedinta Consiliului General al Capitalei

Deputatul USR Nicusor Dan a fost dat afara, miercuri, de la sedinta Consiliului General al Capitalei, dupa ce a vrut sa ia cuvantul pentru a-si expune punctul de vedere legat de transmiterea in administrarea Administratiei Strazilor Sector 1 si a RATB a strapungerii Buzesti - Berzei.

Primaria Municipiului Bucuresti, raspuns pentru Nicusor Dan: Pura dezinformare

Primaria Municipiului Bucuresti respinge afirmatia lui Nicusor Dan, conform careia bulevardul Buzesti - Berzei nu a putut fi receptionat, precizand, intr-un comunicat transmis miercuri AGERPRES, ca ea este.

Nicusor Dan despre Primaria Bucuresti: Sa ai bani si sa nu fii in stare sa-i cheltuiesti, asta inseamna incompetenta

Deputatul Nicusor Dan a declarat, marti, ca Primaria Generala a Municipiului Bucuresti nu a reusit sa cheltuiasca circa 750 de milioane de lei din bugetul aprobat in urma cu un an, fapt ce dovedeste incompetenta primarului capitalei.

Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Tudose. Pe cine a mai dat afara

Premierul Viorica Dancila curata Guvernul de oamenii lui Mihai Tudose. Luni, Alexandru - Vasile Oprean a fost eliberat din functia de secretar de stat la Ministerul Culturii si Identitatii Nationale,.

Situatie tensionata in Primaria Iasi. Viceprimarul dat afara din PSD tine cu dintii de functia publica

Excluderea din PSD a primarului Mihai Chirica si a viceprimarului Gabriel Harabagiu are ecou chiar si la o luna dupa verdict.

Se juca pe acoperisul unei cladiri cu o minge. La un moment dat i-a scapat din mana si a alergat dupa ea. E incredibil ce i s-a intamplat acestui tanar

Un barbat din Statele Unite care a alergat sa prinda o minge de baseball a ramas blocat timp de peste trei ore in spatiul ingust dintre doua cladiri din Hawaii, relateaza luni UPI. Michael Anthony.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )