Libnet.ro
UNICEF

10 Mai.

Nicusor Dan, noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan, noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate (VIDEO)

Nicusor Dan, primarul general al Capitalei, a facut noi precizari despre posibilitatea ca anumite zone din Capitala sa fie carantinate, in cadrul declaratiilor de presa de luni, cand Comitetul Municipal pentru. continuă pe B1

NICUSOR DAN: Nu luam in calcul in momentul acesta carantinarea Bucurestiului

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reafirmat, duminica, faptul ca nu se impune carantinarea municipiului Bucuresti, dar ca va fi posibila o carantinare locala, daca se constata focare pe anumite strazi sau zone, transmite News. ro.

Nicusor Dan: Nu luam in calcul carantinarea Bucurestiului.Cand va fi operational sistemul care permite localizarea persoanelor infectate

Primarul general al Capitalei, Nicusor Dan, a reafirmat, duminica, faptul ca nu se impune carantinarea municipiului Bucuresti, dar ca va fi posibila o carantinare locala, daca se constata focare pe anumite strazi sau zone.

Nicusor Dan, despre carantinarea anumitor zone din Bucuresti: Vom avea distributia geografica a cazurilor in interiorul municipiului. Daca vom constata ca avem focare, o astfel de masura poate fi luata

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului a vorbit vineri seara,desprecum poate fi carantinat un cartier sau un numar de strazi din Capitala, daca un focar de COVID-19 impune acest lucru. Edilul a.

Nicusor Dan: Putem pune in carantina o strada sau doua. Politia si Jandarmeria stiu cum se face

Nicusor Dan a reiterat duminica ideea carantinarii anumitor zone ale Capitalei, daca masura se va impune. intrebat cum se poate carantina, tehnic, o strada sau mai multe strazi, noul primar a raspuns: Politia nationala, Jandarmeria si Politia locala stiu sa faca asta. 23 Ulterior, intr-o vizita facuta impreuna cu premierul la serviciul de ambulanta Bucuresti, Nicusor Dan a spus ca masura este similara luata cu carantina impusa in unele localitati din tara. intrebat daca este de acord cu o astfel de masura, Ludovic Orban a raspuns doar ca este o ipoteza si a evitat sa dezvolte subiectul.

Nicusor Dan, despre situatia din spitalele bucurestene: Din punctul de vedere al dotarilor avem tot ce ne trebuie, suntem la limita cu resursa umana

Nicusor Dan, noul primar al Bucurestiului, a vorbit, vineri seara, despre resursele spitalelor, in contextul pandemiei de COVID-19. Edilula declarat ca spitalele din Capitala au tot ceea ce au nevoie.

Nicusor Dan, despre terasele care nu respecta regulile: O sa intervenim in forta

Noul primar al Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat controale masive la terase. Vor fi verificate si mijloacele de transport, autoritatile urmarind daca oamenii care intra in Capitala poarta masca de protectie sau nu.

Nicusor Dan, anunt de ultima ora. Cand se redeschid scolile: Copiii sunt transmitatori ai acestei boli

Nicusor Dan, noul primar al Capitalei, a explicat in cursul serii de joi despre situatia disperata in care se afla Capitala Romaniei, avand o rata de incidenta a cazurilor crescuta. Acesta a dezvaluit cat timp vor mai ramane inchise scolile din Bucuresti, urmand ca elevii sa participe in continuare la cursurile desfasurate online. Este o .

Nicusor Dan, anunt de ultima ora despre carantina in Capitala: Poate fi impusa local

Primarul Capitalei, Nicusor Dan, a anuntat, duminica, faptul ca este exclus sa carantineze Bucurestiul.

Pasajul Doamna Ghica, blocat in birocratie. Un ONG cere interventia primarului Nicusor Dan FOTO VIDEO

Pasajul Doamna Ghica din Capitala, despre care fostul primar al Bucurestiului Gabriela Firea sustinea ca va fi dat in folosinta in toamna acestui an, este departe de a putea fi utilizat. Asociatia Pro Infrastructura cere noului primar Nicusor Dan sa deblocheze urgent lucrarile.

NICUSOR DAN: Am primit promisiunea de la ambasadorul SUA la Bucuresti cu privire la transferul de tehnologie pentru crearea unui oras inteligent

Primarul general in functie Nicusor Dan a declarat ca in discutiile pe care le-a avut cu ambasadorul SUA la Bucuresti Adrian Zuckerman a primit promisiunea cu privire la sprijin pentru a crea un oras inteligent, in ceea ce inseamna solutii de transport pentru mari orase. El a adaugat ca i-a adresat o invitatie diplomatului american de a vizita Primaria Capitalei in viitorul apropiat, potrivit News.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 10 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )