Libnet.ro
UNICEF

15:00

Nicusor Dan: O noua avarie in sistemul de termoficare al Capitalei a condus la oprirea apei calde pentru 250 de blocuri. E rezultatul incapacitatii lui Firea

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan: O noua avarie in sistemul de termoficare al Capitalei a condus la oprirea apei calde pentru 250 de blocuri. E rezultatul incapacitatii lui Firea

Nicusor Dan, candidatul PNL si al USR-PLUS, o acuza pe Gabriela Firea ca, din cauza administrarii deficitare a sistemului de termoficare, s-a ajuns intr-o situatie ca cea de miercuri, cand peste 250 de imobile au ramas fara apa calda. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan: O noua avarie in sistemul de termoficare al Capitalei. Cateva zeci de mii de persoane, condamnate sa sufere din cauza lipsei de igiena personala. Acesta este rezultatul lipsei de investitii

Candidatul dreptei la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, atrage atentia asupra unei probleme grave cu care se confrunta Bucurestiul, si anume sistemul de termoficare. Asta dupa ce peste 250 de blocuri si imobile.

Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan. Reactia acida a Primarului Capitalei

Gabriela Firea i-a transmis un mesaj lui Nicusor Dan, unul dintre adversarii sai in lupta pentru functia de Primar General al Capitalei, considerand ca Bucurestiul nu va avea decat de pierdut daca drepta unita va fi cea care va castiga alegerile. Gabriela Firea l-a luat pe nepregatite pe Nicusor Dan Potrivit Gandul. ro, Gabriela Firea a .

O noua avarie la reteaua de termoficare din Capitala. Au ramas fara apa calda peste 250 de imobile

O noua avarie la reteaua de termoficare din Capitala. Peste 250 de blocuri si imobile din sectoarele 2, 4 si 5 nu au apa calda, in majoritatea cazurilor fiind vorba despre avarii la reteaua primara, potrivit informatiilor postate pe site-ul Companiei Municipale Termoenergetica, care sustine ca furnizarea apei ar urma sa fie reluata la ora 24.

Nicusor Dan, despre situatia de la Primaria Capitalei: Datorii, cheltuieli, bani putini pentru investitii. Atunci trebuie sa te duci catre fondurile europene. Asta e reteta mea (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul PNL-USRPLUS la Primaria Generala, a declarat, pentru B1 TV, ca Bucurestiul a avut de rostogolit un imprumut de 500 de milioane de euro, acum circa doua luni, si a reusit in ultima.

Sondaj: Nicusor Dan in pole position in cursa pentru Primaria Capitalei. Ce sanse are Gabriela Firea Profilul votantilor celor doi candidati

Nicusor Dan conduce in preferintele electoratului din Bucuresti, avand prima sansa in cursa cu Gabriela Firea, releva un sondaj Cult Market Research, realizat la comanda Konrad Adenauer, in perioada 23 iulie-7 august.

Ion Cristoiu, teorie-bomba: Ce a imprumutat Nicusor Dan de la Klaus Iohannis

Ion Cristoiu afirma ca strategia pentru castigarea scaunului Primariei Capitalei nu vizeaza o confruntare reala intre Nicusor Dan si Gabriela Firea. Potrivit jurnalistului, candidatul dreptei va marsa pe alungarea PSD din Bucuresti, o batalie in care Nicusor Dan va fi pe post de decor, dupa modelul Iohannis, folosit in 2014.

NICUSOR DAN: Cea mai mare parte a companiilor municipale vor fi desfiintate

And Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, declara intr-un interviu la RFI ca, daca ajunge primar, va desfiinta cele mai multe companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea.

Nicusor Dan sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta companiile municipale infiintate de Gabriela Firea. Care sunt exceptiile

Candidatul PNL si USR-PLUS la Primaria Capitalei, Nicusor Dan, sustine ca daca va ajunge primar va desfiinta cele mai multe din cele 23 de companii municipale infiintate in mandatul Gabrielei Firea. Exceptie vor face societatile care gestioneaza termoficarea si iluminatul public.

Gabriela Firea il acuza pe Nicusor Dan ca vrea sa-i aduca pe bucuresteni in stadiul de saracie extrema (VIDEO)

Gabriela Firea PSD), Primarul General al Capitalei, care isi doreste un nou mandat, a declarat ca Nicusor Dan, contracandidatul ei, care este sustinut de PNL-USRPLUS, vrea sa reduca drastic subventiile pentru.

Gabriela Firea il spulbera pe Nicusor Dan: Spune ca pensionarii sunt pomanagii. Cred ca parintii si bunicii nostri nu trebuie umiliti!

Gabriela Firea vine cu acuzatii grave la adresa candidatului sustinut de PNL si USR pentru alegerile locale din Bucuresti Nicusor Dan. Primarul General al Capitalei sustine ca Dan spune despre pensionari ca sunt pomanagii si totodata creaza probleme investitorilor si dezvoltatorilor din Bucuresti, dandu-i pe acestia in judecata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3008 seconds )