Libnet.ro
UNICEF

19:15

Nicusor Dan: Problema cea mai grea pe care va trebui sa o rezolve viitorul primar la Capitalei este cea a incalzirii centralizate. Daca ar fi sa montam toti centrale de apartament ar dura vreo zece ani (VIDEO)

B1 B1,
Nicusor Dan: Problema cea mai grea pe care va trebui sa o rezolve viitorul primar la Capitalei este cea a incalzirii centralizate. Daca ar fi sa montam toti centrale de apartament ar dura vreo zece ani (VIDEO)

Nicusor Dan, candidatul independent la Primaria Capitalei, a declarat marti, intr-o interventie telefonica in cadrul emisiunii Buna, Romania!, cu Radu Buzaianu si Razvan Zamfir, ca cea mai grea. continuă pe B1

Nicusor Dan si-a lansat programul de candidat pentru Primaria Capitalei: Eu cred in candidatul unic al Opozitiei

Candidatul independent sustinut de USR pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan, si-a lansat marti programul de candidat. Alaturi de acestia au fost prezenti doi fosti colegi de partid, Cosette Chichirau si Stelian Ion, care la randul lor urmeaza sa candideze pentru primariile din Iasi, respectiv Constanta. Fostu lider USR a subliniat ca opozitia trebuie sa aiba un candidat unic care sa se lupte cu Gabriela Firea pentru Primaria Bucurestiului.

Nicusor Dan si-a lansat oficial site-ul de campanie. Ce prioritati are pentru Bucuresti candidatul independent sustinut de USR la Primaria Capitalei

Sistemul centralizat de incalzire, mobilitatea si tot ce tine de ea, poluarea si cladirile cu risc seismic sunt chestiuni urgente pe care Bucurestiul trebuie sa le rezolve, considera Nicusor Dan, ca.

Cati copii are Maria Carneci. Eduard a facut-o pe artista cea mai fericita bunica din lume

Sotul Mariei Carneci, Romulus Petrescu, a incetat din viata, dupa ce s-a luptat mult timp cu o boala incurabila. Artista nu a vorbit prea des despre cel cu care a avut o relatie de 36 de ani. Cei doi au avut impreuna un baiat, pe Eduard, care le-a oferit doua nepotele. Eduard a facut-o pe .

CEA MAI MARE ACHIZITIE DIN ISTORIA GRUPULUI FRANCEZ Tiffany, preluata de LVMH pe 16,2 miliarde de dolari

Cel mai mare producator mondial de articole de lux, LVMH Group, proprietarul marcii Louis Vuitton, plateste 16,2 miliarde de dolari in numerar pentru cumpararea brandului american de bijuterii de lux Tiffany and Co. , conform Reuters. Achizitia este cea mai mare pe care a facut-o vreodata grupul francez.

Adrian Nastase, avertisment catre PSD. Asta ar fi cea mai mare greseala

Adrian Nastase a reactionat pe blog dupa scandalul din PSD. Fostul premier scrie ca cea mai mare greseala pe care PSD ar putea sa o faca ar fi sa cada intr-un conflict intern. in plus, un congres in preaj.

Senator PSD: Nu e cea mai fericita seara a PSD, este un scor pe care PSD nu l-a mai avut prin candidatul sau

Senatorul PSD Lucian Romascanu a declarat, duminica, dupa inchiderea urnelor, ca nu e cea mai fericita zi a PSD si ca e momentul unei analize profunde dupa rezultatul obtinut de candidatul social-democrat.

ALEGERILE PREZIDENTIALE 2019. Klaus Iohannis, primele declaratii dupa inchiderea urnelor: Este cea mai categorica victorie obtinuta vreodata impotriva PSD

Presedintele Klaus Iohannis a declarat duminica seara, dupa anuntarea rezultatelor exit-poll-urilor, care il declara castigator detasat, ca este o victorie importanta, subliniindca este cea mai.

Care este cea mai mare pensie acordata in octombrie 2019. Ce a facut batranul sa merite banii astia. Suma este uriasa

Pensiile sunt un subiect destul de sensibil pentru multi varstnici din Romania, cu atat mai mult cu cat o buna parte din aceste sume lunare pe care le incaseaza pensionarii nu ajung de multe unui trai de zi cu zi. Topul pensiilor din Romania Potrivit unui clasament al celor mai mari, respectiv al celor mai .

Care este cea mai mare pensie din Romania

Cea mai mare pensie publica platita in octombrie a fost de peste 33. 200 de lei brut, informeaza B1 TV. Aceasta suma a fost platita in sistemul public de stat, iar beneficiarul apartine de una din Casele.

PE FONDUL PRODUCTIEI MARI DE ENERGIE HIDRO, Romania a avut, ieri, cea mai ieftina electricitate din regiune pe piata spot

Romania a avut, ieri, cea mai ieftina piata spot de energie electrica din regiune, pe fondul productiei mari de energie hidro, aratau datele Transelectrica si OPCOM, analizate de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2416 seconds )