Libnet.ro
UNICEF

22:15

Nicusor Dan, singurul consilier care nu a fost inclus in nicio comisie de specialitate a CGMB

Adevărul Adevărul,
Nicusor Dan, singurul consilier care nu a fost inclus in nicio comisie de specialitate a CGMB

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat in sedinta de joi membrii comisiilor de specialitate, Nicusor Dan fiind singurul consilier general care nu se regaseste in niciuna dintre comisii, el considerand ca aceasta situatie a aparut din cauza unei ambitii copilaroase a PSD. continuă pe Adevărul

Nicusor Dan, in nicio comisie din Consiliul General al Primariei Bucuresti

Nicusor Dan nu a fost votat in nicio comisie din Consiliul General al Primariei Bucuresti. Desi a candidat pentru a face parte din comisiile de Patrimoniu si Utilitati, majoritatea PSD-UNPR-ALDE nu l-a votat.

Nu stie ca la ecuatia aceea logaritmica doar se face egalitatea, fara sa puna conditiile de existenta a logaritmului. Nicusor Dan, criticat de Liviu Pop dupa ce a rezolvat subiectele la matematica de la Bacalaureat

Dupa proba de profil de miercuri, Nicusor Dan, doctor in matematica, a rezolvat subiectele, demonstrand ce cunostinte detine. Liviu Pop, fost ministru al Educatiie, a tinut sa-l critice.

Nicusor Dan bate recorduri! Doar 15 minute i-au trebuit fostului candidat la Primaria Generala pentru a rezolva subiectele la matematica de la Bac (FOTO)

Nicusor Dan, fost candidat al USB in cursa pentru Primaria Generala si doctor in matematica la Paris, a reusit sa bata recordul in ceea ce priveste rezolvarea subiectelor la matematica de la.

BACALAUREAT 2016. Nicusor Dan, pus sa rezolve subiectele de la Matematica. Ce capcana i-au intins reporterii

Nicusor Dan, fost candidat la Primaria Capitalei si doctor in matematica la Paris, a fost vizitate ieri de reporteri pentru a demonstra cum se rezolvau corect subiectele de la Bacalaureat. Pentru un doctor in.

Nicusor Dan, blocat in Consiliul General. Acuzatii grave la adresa majoritatii

Fostul candidat la sectorul 1 Clotilde Armand ii acuza pe cei de la PNL si PSD ca i-au blocat accesul liderului USB, Nicusor Dan, in comisiile de specialitate ale Consiliului General, in vreme ce li.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2023 seconds )