Libnet.ro
UNICEF

16:45

Nicusor Dan, in nicio comisie din Consiliul General al Primariei Bucuresti

România Liberă România Liberă,
Nicusor Dan, in nicio comisie din Consiliul General al Primariei Bucuresti

Nicusor Dan nu a fost votat in nicio comisie din Consiliul General al Primariei Bucuresti. Desi a candidat pentru a face parte din comisiile de Patrimoniu si Utilitati, majoritatea PSD-UNPR-ALDE nu l-a votat. continuă pe România Liberă

Nicusor Dan, singurul consilier care nu a fost inclus in nicio comisie de specialitate a CGMB

Consiliul General al Municipiului Bucuresti a votat in sedinta de joi membrii comisiilor de specialitate, Nicusor Dan fiind singurul consilier general care nu se regaseste in niciuna dintre comisii, el considerand ca aceasta situatie a aparut din cauza unei ambitii copilaroase a PSD.

Nicusor Dan, blocat in Consiliul General. Acuzatii grave la adresa majoritatii

Fostul candidat la sectorul 1 Clotilde Armand ii acuza pe cei de la PNL si PSD ca i-au blocat accesul liderului USB, Nicusor Dan, in comisiile de specialitate ale Consiliului General, in vreme ce li.

Nu stie ca la ecuatia aceea logaritmica doar se face egalitatea, fara sa puna conditiile de existenta a logaritmului. Nicusor Dan, criticat de Liviu Pop dupa ce a rezolvat subiectele la matematica de la Bacalaureat

Dupa proba de profil de miercuri, Nicusor Dan, doctor in matematica, a rezolvat subiectele, demonstrand ce cunostinte detine. Liviu Pop, fost ministru al Educatiie, a tinut sa-l critice.

Nicusor Dan bate recorduri! Doar 15 minute i-au trebuit fostului candidat la Primaria Generala pentru a rezolva subiectele la matematica de la Bac (FOTO)

Nicusor Dan, fost candidat al USB in cursa pentru Primaria Generala si doctor in matematica la Paris, a reusit sa bata recordul in ceea ce priveste rezolvarea subiectelor la matematica de la.

BACALAUREAT 2016. Nicusor Dan, pus sa rezolve subiectele de la Matematica. Ce capcana i-au intins reporterii

Nicusor Dan, fost candidat la Primaria Capitalei si doctor in matematica la Paris, a fost vizitate ieri de reporteri pentru a demonstra cum se rezolvau corect subiectele de la Bacalaureat. Pentru un doctor in.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )