Libnet.ro
UNICEF

01:05

NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
NICUSOR DAN: Validarea mandatului meu a fost contestata de 52 de cereri de apel

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, azi, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau. continuă pe Ziarul Bursa

Nicusor Dan: Validarea mandatului meu, contestata prin 52 de cereri de apel, formulate in majoritate de fosti si actuali consilieri PSD. Bucurestiul are mari probleme, insa nu rezolvarea lor e urgenta PSD

Nicusor Dan, primarul general ales al Capitalei, a precizat ca validarea mandatului sau de catre Tribunal a fost contestata prin 52 de cereri de apel, ce au fost formulate in majoritate de fosti si actuali.

Nicusor Dan: 52 de contestatii, depuse contra validarii mandatului meu de primar. Va amintiti cum Firea sustinea ca nu se tine de scaun?

Primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, spune ca au fost depuse 52 de contestatii contra validarii sale ca edil, in principal de catre actuali si fosti consilieri PSD. Dupa ce a aratat ca nu stie sa piarda, Gabriela Firea nu reuseste nici sa paraseasca cu demnitate functia de primar, acuza acesta.

Nicusor Dan, dupa ce a fost contestat la tribunal de 52 de pesedisti: Urgenta PSD este intarzierea preluarii mandatului meu

Nicusor Dan a anuntat, miercuri, ca nu isi poate prelua mandatul de primar general al Bucurestiului pentru ca a primit 52 de contestatii la Tribunal, de la fosti si actuali consilieri PSD.

Ana Ciceala ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge legea prin care se da liber la betonarea spatiilor verzi. Nicusor Dan a semnat proiectul

Consilierul municipal Ana Ciceala, membra a USR Sector 3, i-a cerut marti presedintelui Klaus Iohannis sa nu promulge proiectul care modifica actul normativ care reglementeaza spatiile verzi. Ea precizeaza ca este una dintre cele mai toxice legi votate de Parlament in ultimii ani. Proiectul are printre initiatori mai multi deputati si senatori ai USR, printre care si Nicusor Dan.

52 de contestatii impotriva lui Nicusor Dan. Urgenta PSD nu este rezolvarea problemelor orasului, ci intarzierea preluarii mandatului meu

Primarul ales ale Capitalei, Nicusor Dan, anunta, miercuri, ca validarea mandatului sau a fost atatcata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, insa sustine ca urgenta PSD nu este rezolvarea acestora, ci intarzierea preluarii mandatului sau.

in mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului. Cum si de ce se intampla acest lucru

In mod bizar, Nicusor Dan nu este inca primar al Bucurestiului desi a fost validat in functie. Nicusor Dan a anuntat miercuri ca validarea mandatului sau a fost atacata cu 52 de cereri de apel, majoritatea depuse de fosti si actuali consilieri PSD. Astfel, Nicusor Dan precizeaza ca municipiul Bucuresti are mari probleme de rezolvat, .

GABRIELA FIREA, DESPRE MANDATUL LUI NICUSOR DAN: Sa aiba rabdare; sa ii dam justitiei ce este al justitiei

Presedintele PSD Bucuresti, Gabriela Firea, a declarat astazi ca primarul ales al Capitalei, Nicusor Dan, trebuie sa isi pastreze increderea in justitie si sa aiba rabdare pana cand Curtea de Apel va decide cu privire la contestatiile care au fost depuse impotriva sa.

Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta. Ce se intampla cu alesul bucurestenilor

Nicusor Dan este validat de Tribunalul Bucuresti pentru functia de primar general al Capitalei. Cum era si firesc acesta a trebuit sa demisioneze din functia detinuta pana la momentul valdiarii sale ca Primar. Nicusor Dan si-a dat demisia saptamana aceasta Nicusor Dan pana la momentul validarii a detinut functia de deputat in cadrul Camerei Deputatilor.

Mai multi deputati, intre care si Nicusor Dan, au demisionat, dupa ce au castigat diferite functii la alegerile din 27 septembrie

Biroul permanent al Camerei Deputatilor a avut, marti, pe ordinea de zi demisiile mai multor deputati care au fost alesi in diferite functii la alegerile din 27 septembrie. intre ei este si Nicusor Dan, ales primar general al Capitalei. Locurile lor in Parlament urmeaza a fi vacantate.

Cum isi va curata Sibiul aerul poluat. Asa trebuie sa faca si Nicusor Dan in Bucuresti. Genial!

Da, acolo se poate! Asa isi va curata Sibiul aerul poluat din cauza traficului auto. Nicusor Dan ar trebui sa ia exemplu de la sibieni si sa implementeze acest sistem si in Bucuresti. Asa isi va curata Sibiul aerul poluat Un sibian a avut o idee de milioane pentru a curata aerul poluat din oras.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )