Libnet.ro
UNICEF

10:45

Nini Sapunaru, propunerea liberalilor pentru Ministerul Transporturilor. Crin Antonescu mi-a propus si am acceptat

Antena3 Antena3,
Nini Sapunaru, propunerea liberalilor pentru Ministerul Transporturilor. Crin Antonescu mi-a propus si am acceptat

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost de. continuă pe Antena3

CV-ul lui Nini Sapunaru, propunerea PNL la Ministerul Transporturilor.

Nini Sapunaru are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat. A absolvit in 2000 Academia de Studii Economice Bucuresti - Facultatea de Economia Industriei, Constructiilor si Transporturilor, iar in 2010 a obtinut doctoratul in economie, cu teza Locul si rolul institutiei vamale in Uniunea Europeana. In perioada 1985 - 1990 a fost proiectant la Institutul de Proiectari Vrancea - Focsani, in perioada 1991 - 1995 a fost inspector de credite la Bankcoop Vrancea, iar din 1995, timp de .

Cine este Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul Transporturilor

Deputatul PNL Nini Sapunaru, propunerea presedintelui Crin Antonescu pentru Ministerul Transporturilor, are 50 de ani si este la al patrulea mandat de deputat. A absolvit in 2000 Academia de Studii Economice.

Victor Ponta va trimite luni la Cotroceni nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor

Premierul Victor Ponta a anuntat ca ii va trimite luni presedintelui Traian Basescu nominalizarea pentru Ministerul Transporturilor. 'Vrem sa avem un ministru al Transporturilor care sa se ocupe de toate lucrurile, a spus joi premierul Ponta, ministru interimar al Transporturilor, aflat in inspectie pe centura Capitalei. Intrebat despre posibilitatea unei rocade intre membrii Cabinetului Ponta, astfel incat un alt ministru sa preia portofoliul Transporturilor, premierul a exclus o astfel de varianta.

Deputatul Nini Sapunaru, propunerea lui Crin Antonescu pentru portofoliul de la Transporturi

Deputatul PNL Nini Sapunaru a declarat, joi seara, ca a fost sunat si intrebat daca accepta propunerea presedintelui PNL, Crin Antonescu, de a prelua postul de ministru al Transporturilor, spunand ca a fost.

Care sunt propunerile PNL pentru Ministerul Transporturilor

Senatorul Teodor Atanasiu fost ministru al Apararii in Guvernul Tariceanu), europarlamentarul Norica Nicolai sau Cristian Ghibu, actual secretar de stat in Ministerul Transporturilor, sunt cateva dintre numele.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL la Ministerul Transporturilor.

Deputatul Nini Sapunaru este propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor in Guvernul Ponta. Am fost sunat si am fost intrebat daca as accepta nominalizarea pentru functia de ministru al Transporturilor. Am acceptat si sunt onorat de propunere. Mai mult de atat nu am ce sa comentez. Astept decizia partidului de numire, a declarat Nini Sapunaru la Realitatea Tv. Intrebat care este relatia sa cu Traian Basescu, Nini Sapunaru a declarat ca il cunoaste pe presedinte de foarte .

Rocada in PNL. Care este scenariul pentru Ministerul Transporturilor

Unul dintre scenariile vehiculate in PNL in urma retragerii candidaturii lui Ovidiu Silaghi vizeaza preluarea portofoliului Transporturilor de catre actualul ministru de Interne, Radu Stroe, urmand ca locul sau la.

Nini Sapunaru: Stiu ce am de facut la minister. ...

Deputatul Nini Sapunaru, propunerea PNL pentru functia de ministru al Transporturilor, a declarat ca si-a facut deja planuri. Cred ca impreuna cu ceilalti colaboratori din Minister stiu ce am de facut la minister, a declarat Nini Sapunaru la Realitatea TV. Inca de acum o luna mi-am facut un scenariu de razboi. E nevoie de oameni capabili sa taie in carne vie. Nu sunt un om comod, a precizat Sapunaru. Liderii PNL sunt nevoiti sa vina cu o noua propunere de ministru la Transporturi, dupa .

Premierul Ponta: Vreau un ministru la Transporturi incepand de luni. Propunerea liberalilor o voi duce presedintelui Basescu

Premierul Victor Ponta a vorbit, joi seara, in cadrul emisiunii Talk B1, de pe B1 TV, despre propunerile facute de liberali pentru ministerul Transporturilor, spunand ca dupa fiecare propunere dusa la.

Ghibu, Atanasiu, Nicolai, printre numele vehiculate la Ministerul Transporturilor. BPN al PNL va decide duminica

Duminica vom sti care este propunerea PNL pentru ministerul Transporturilor, dupa retragerea lui Ovidiu Silaghi. Pana atunci, grupurile de influenta din partid vor incerca fiecare sa isi impuna candidatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2111 seconds )