Libnet.ro
UNICEF

07:45

Nissan recheama 841.000 de masini pe plan mondial, din cauza unor posibile probleme la directie

Hotnews Hotnews,
 Nissan recheama 841.000 de masini pe plan mondial, din cauza unor posibile probleme la directie

Nissan Motor Co recheama pe plan mondial 841. 000 de masini Micra si Cube produse intre 2002 si 2006, din cauza unor suruburi ce pot fi insuficient stranse in anumite cazuri, consecinta fiind aparitia unor probleme la directie, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Nissan recheama 841.000 de masini la nivel mondial din cauza unei probleme la volan

Producatorul auto japonez Nissan va rechema 841. 000 de masini la nivel mondial pentru o posibila problema la volan, care poate face ca vehiculele sa nu fie conduse corect. Modelele rechemate sunt Micra si Cube,.

Nissan recheama in service 841.000 masini la nivel mondial. Vezi care sunt modelele.

Nissan anunta ca recheama in service nu mai putin de 841. 000 masini, din cauza unei defectiuni la sistemul de directie, conform autonews. com. Modelele vizate sunt subcompacta Micra si Nissan Cube. Masinile pe care Nissan le recheama in service au fost produse in Marea Britanie si Japonia intre 2002 - 2006. Operatiunea va lua amploare la nivel mondial, fiind rechemate masini din Japonia, Europa, Asia, Oceania, Africa, America de Sud si Orientul Mijlociu. Printre putinele regiuni in care nu au .

Juan Martin del Potro nu participa la Roland Garros, din cauza unui virus

Argentinianul Juan Martin del Potro, numarul 7 mondial, a anuntat ca se retrage din cadrul turneului de mare slem de la Roland Garros, din cauza unui virus, potrivit BBC.

Andy Murray nu va participa la Roland Garros din cauza durerilor de spate

Tenismanul scotian Andy Murray, numarul 2 mondial, nu va evolua la Roland Garros din cauza durerilor la spate, care l-au constrans sa abandoneze si la Roma, saptamana trecuta, transmite eurosport. com.

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti din cauza furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile.

Sute de persoane, evacuate din cauza unor inundatii in Norvegia.

Sute de persoane au fost evacuate in mai multe regiuni, in Norvegia, din cauza unor inundatii provocate de precipitatii importante si topirea zapezii, scrie presa norvegiana joi, relateaza AFP, potrivit Mediafax. Aproximativ 50 de drumuri si doua linii feroviare au fost inchise din cauza acestor inundatii si unor alunecari de teren. Dupa mai multe zile de precipitatii puternice - nivelul precipitatiilor a atins pana la 60 de milimetri miercuri, in sud-estul tarii, in urma ploilor -, .

Avioanele redirectionate spre Constanta, din cauza furtunii, au aterizat la Bucuresti

42 - Trei dintre aeronavele care fusesera redirectionate spre Constanta, joi, din cauza furtunii au aterizat la Bucuresti, iar alte doua vor ajunge, de asemenea, in Capitala, pana la 19. 30, a declarat.

Doua trenuri, oprite temporar in Bucuresti, din cauza unor copaci cazuti pe sine

Doua trenuri de pe ruta Constanta-Bucuresti, respectiv Bucuresti-Constanta, sunt oprite temporar in Capitala, din cauza unor copaci cazuti in timpul furtunii in gabaritul caii ferate, la intrarea in statiile Pantelimon si Pajura, informeaza Compania Nationala de Cai Ferate CFR SA.

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul Otopeni, redirectionate spre Constanta din cauza furtunii

Patru aeronave care ar fi trebuit sa aterizeze pe Aeroportul International Henri Coanda au fost redirectionate spre Aeroportul Mihail Kogalniceanu din Constanta din cauza furtunii, a declarat joi, pentru Mediafax, reprezentantul Companiei Nationale Aeroporturi Bucuresti, Teodor Postelnicu.

Fenechiu: Mentin declaratia ca demisionez daca CFR Marfa nu se privatizeaza din cauza mea sau a oamenilor mei

Ministrul Transporturilor, Relu Fenechiu, a declarat ca isi mentine declaratia potrivit careia va demisiona in cazul in care procedura de privatizare a companiei CFR Marfa nu se va finaliza din cauza sa sau a.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )