Libnet.ro
UNICEF

08:45

Noi detalii despre moartea actorului Anton Yelchin. Masina in care se afla fusese rechemata in service pentru defectiuni

Antena3 Antena3,
Noi detalii despre moartea actorului Anton Yelchin. Masina in care se afla fusese rechemata in service pentru defectiuni

SUV-ul care a luat-o la vale pe o strada si a produs accidentul in urma caruia Anton Yelchin si-a pierdut viata fusese rechemat in service pentru ca soferii au intampinat probleme la. continuă pe Antena3

Modelul de masina care l-a ucis pe Anton Yelchin fusese rechemat in service la nivel global

Anton Yelchin a murit intr-un accident bizar, sambata noapte. Anton Yelchin avea numai 27 de ani si era cunoscut in special pentru rolul lui Chekov din noile filme Star Trek. Anton Yelchin a murit dupa ce masina sa personala care fusese parcata s-a rostogolit la vale si l-a tintuit intr-un gard. Anton Yelchin se [].

Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul din Star Treck a murit intr-un accident de masina

Actorul Anton Yelchin, care a jucat in filmele Star Treck regizate de J. Abrams a murit, duminica, intr-un accident de masina.

Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul din Star Trek, a murit intr-un stupid accident de masina. Actorul avea 27 de ani

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul lui Pavel Chekov din Star Trek, a murit la varsta de 27 de ani, intr-un accident de masina produs duminica dimineata, relateaza presa britanica.

Actorul Anton Yelchin, cunoscut din noile filme Star Trek, a murit intr-un accident rutier (VIDEO)

Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit la 27 de ani, intr-un accident rutier, informeaza B1 TV. Actorul a fost strivit in urma impactului, potrivit.

A murit actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noul film Star Trek

Actorul american de origine rusa Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul sau din noile filme Star Trek, a murit duminica dimineata, la varsta de 27 de ani, intr-un accident rutier, politistii investigand la acesta ora detaliile accidentului, informeaza Associated Press, citata de Mediafax.

Tragedie in lumea filmului! Actorul Anton Yelchin, cunoscut din Star Trek, a murit la 27 de ani

Doliu in lumea filmului. Actorul Anton Yelchin, cunoscut pentru rolul lui Chekov din seria Star Trek, a murit in dimineata zilei de duminica, lovit de propriul automobil.

Noi dezvaluiri despre caracatita Hexi Pharma: Sute de contracte incheiate pentru dezinfectantul Suprasept au fost fraudate (VIDEO)

Noi dezvaluiri despre caracatita mafiota dezvoltata de Dan Condrea in sistemul medical romanesc. Potriviti jurnalistilor de la Gazeta Sporturilor, sute de contracte incheiate pentru dezinfectantul.

Noi detalii ies la iveala dupa masacrul de la Orlando. FBI a publicat discutiile cu atacatorul

Dezvaluiri socante despre cazul masacrului din Orlando, unde 49 de persoane au fost ucise. FBI a publicat discutiile cu atacatorul, din care reiese ca acesta ar fi amenintat ca va arunca in aer o masina.

Dacian Ciolos, despre moartea istoricului Mihnea Berindei: Ramane un reper al verticalitatii si credintei in democratie

Fostul director al Arhivelor Nationale ale Romaniei, premierul Dacian Ciolos, istoricul Dorin Dobrincu, si politologul Vladimir Tismaneanu sunt printre personalitatile care deplang moartea istoricului Mihnea Berindei.

Noi dezvaluiri despre Whitney Houston, facute de fostul sot: a mintit ca a pierdut o sarcina si a avut numeroase aventuri. Am lovit-o peste fata. Am regretat

Bobby Brown 47 de ani) face o serie de dezvaluiri socante despre cantareata Whitney Houston, asociind numele artistei cu droguri, infidelitati si minciuni.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )