Libnet.ro
UNICEF

00:06

Noi dovezi ca fiica si fiul lui Gheorghe Dinca au mintit in fata procurorilor. Declaratia care face lumina in acest caz

Antena3 Antena3,
Noi dovezi ca fiica si fiul lui Gheorghe Dinca au mintit in fata procurorilor. Declaratia care face lumina in acest caz

Patronul de la ferma de nuci din Dabuleni a declarat pentru Antena 3 faptul ca fiica lui Dinca a ajuns la ei, pe 24 iulie, in jurul orei 10. Atat Daniela Dinca, cat si fiul inculpatului au spus ca la orele 10 au. continuă pe Antena3

Lovitura de teatru. Ginerele lui Gheorghe Dinca, dosar penal in Romania

In Arad se afla un domeniu de vanatoare de 2. 500 de hectare administrat de fiica lui Gheorghe Dinca. Activitatile desfasurate pe acest domeniu par sa fie destinate exclusiv italienilor, potent.

inregistrare-bomba a unui martor, despre clanul lui Gheorghe Dinca. Alexandru Cumpanasu a facut public totul!

Alexandru Cumpanasu a venit cu noi informatii socante despre clanul lui Gheorghe Dinca. Unchiul Alexandrei a prezentat marturisirea unui martor care vorbeste despre relatia dintre Gheorghe Dinca, Bebe Strungaru.

Anchetatorii i-au facut profilul lui Gheorghe Dinca. Concluzia-soc trasa de procurori

Antena 3 a obtinut noi informatii din dosarul instrumentat de DIICOT in cazul criminalului de la Caracal. Anchetatorii au realizat deja profilul lui Gheorghe Dinca, iar concluziile sunt socante: PROFILUL LUI.

Rasturnare de situatie in cazul Caracal! Cel putin inca trei victime ale lui Gheorghe Dinca! S-a aflat ale cui sunt petele de sange din casa groazei

Noi dezvaluiri cutremuratoare apar in cazul crimelor comise la Caracal. Primele rezultatele ale analizarii problelor biologice, in principal a petelor de sange din casa lui Gheorghe Dinca, indica alte cel putin.

Ce il vor intreba specialistii pe Gheorghe Dinca la poligraf. inainte de test, va fi supus unei alte proceduri

Gheorghe Dinca va ajunge in sfarsit la testul poligraf. Principalul suspect in cazul crimelor de la Caracal a fost adus la Bucuresti, in cursul zilei de duminica, pentru a fi supus testului care poate deslusi tragedia care a cuprins Romania de mai bine de o luna. Ce intrebari i se vor pune inculpatului? Gheorghe Dinca .

Miscare de ultima ora in cazul Caracal: Gheorghe Dinca, scos din arest si adus la Bucuresti. Ce vor sa faca anchetatorii

Continua ancheta in cazul Caracal. Gheorghe Dinca, principalul suspect in cazul oribilelor crime ce ar fi fost comise la Caracal, a fost scos duminica din arest si adus la Bucuresti. Gheorghe Dinca, barbatul in varsta de 66 de ani din Caracal, care a recunoscut ca a rapit si ucis cu brutalitate doua adolescente, a fost .

Gheorghe Dinca va fi supus astazi testului cu aparatul poligraf

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus testului poligraf in cursul zilei de marti. --- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul Central si dus in cursul zilei de martila IML pentru .

Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale

UPDATE Gheorghe Dinca va fi supus unei analize comportamentale, la mai bine de o luna de la izbucnirea scandalului de la Caracal. ----- Gheorghe Dinca ar urma safie scos din celula de la Arestul.

Raportul final de expertiza pe fragmentele gasite in butoiul din curtea lui Gheorghe Dinca: Cu o probabilitate de 99,93%, victima este Alexandra Macesanu - UPDATE

Raportul final de expertiza medico-legala transmis luni DIICOT de catre Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici arata ca analiza genetica a probelor biologice de os, reprezentata de elemente dentare selectate din coletul cu fragmente osoase gasite in cenusa din butoiul metalic de la locuinta lui Gheorghe Dinca, a condus la stabilirea unui profil ADN unic, apartinand Alexandrei Macesanu. De asemenea, DIICOT a anuntat ca Gheorghe Dinca a fost transferat in Arestul Preventiv din Capitala si va fi reaudiat. El va fi supus si unei expertize psihiatrice.

Presupusul complice a lui Gheorghe Dinca a facut dezvaluiri despre relatia cu criminalul din Caracal

Bebe Strungaru, presupusul complice al lui Gheorghe Dinca, a vorbit despre relatia sa cu criminalul. Nu l-am vazut niciodata pe Gheorghe Dinca, nu am vorbit niciodata si nu am avut nevoie niciodata de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2046 seconds )