Libnet.ro
UNICEF

17:15

Noi drepturi pentru fostii sefi de stat

B1 B1,
Noi drepturi pentru fostii sefi de stat

Guvernul a adoptat un proiect de lege pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane si pentru completarea art. 2 din Legea 406/2001, care priveste acordarea unor drepturi persoanelor care au avut. continuă pe B1

Guvernul a adoptat un proiect de lege care vizeaza acordarea unor drepturi pentru fostii sefi ai statului roman

Guvernul a adoptat joi un proiect de lege pentru acordarea de servicii medicale unor categorii de persoane si pentru completarea art. 2 din Legea 406/2001 privind acordarea unor drepturi persoanelor care au avut calitatea de sef al statului roman, se arata intr-un comunicat al Executivului.

REVOLUTIE in materie de TAXE: Guvernul Tudose pregateste NOI OBLIGATII pentru angajatori

Guvernul a pregatit pentru angajatori introducerea obligatiei de a plati CAS si CASS la nivelul salariului minim, pentru salariatii cu timp partial de munca, indiferent daca remuneratia este sub nivelul.

Google Play foloseste noi metode pentru a te feri de aplicatiile periculoase

Google Play se straduieste sa devina un loc sigur pentru cei care sunt in cautare de aplicatii, iar acum vine cu noi sisteme de securitate. Google foloseste inteligenta artificiala, dar si tehnici de invatare automatizata pentru a combate aplicatiile daunatoare, iar una dintre noile tehnici din magazin este cea de peer grouping. Tehnica de peer [].

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2187 seconds )