Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noi fonduri de 1 miliard Euro pentru firmele romanesti, prin 4 instrumente negociate acum

Hotnews Hotnews,
 Noi fonduri de 1 miliard Euro pentru firmele romanesti, prin 4 instrumente negociate acum

Firmele micro, mici si mijlocii IMM) romanesti vor putea accesa fonduri nerambursabile si alte forme de sprijin prin 4 noi instrumente de interventie in valoare totala de 1 miliard de euro, ce vor fi sustinute din fonduri europene, care se afla in prezent inca sub negocieri intre Romania si Comisia Europeana, a declarat, joi, ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos. continuă pe Hotnews

30% dintre firmele romanesti de transport marfa nu vor supravietui crizei coronavirus

Aproximativ 30% dintre firmele romanesti de transport international de marfa ce opereaza la nivelul Uniunii Europeane nu vor depasi criza coronavirus, iar din cele ramase 50% vor parasi Romania in urmatoarele 18 luni din cauza prevederilor Pachetului Mobilitate 1, sustin reprezentantii Uniunii Nationale a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR).

Fond de investitii de 92 milioane euro pentru startup-uri IT cu proiecte post-COVID

Fondul de investitii Partech anunta un nou buget de 92 milioane de euro pentru startup-uri IT cu proiecte in domenii precum sanatate, servicii, ecommerce, mobilitate si computing, care sa ajute la repornirea economiei dupa perioada pandemiei COVID-19.

Abatorul Peris investeste doua milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare

Abatorul Peris, una dintre cele mai mari si moderne unitati de procesare a carnii de porc din Romania, anunta o investitie in valoare de 2 milioane de euro pentru marirea capacitatii de productie si ambalare pentru sectiile de procesare carne ale.

ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Directorul Comisiei Europene pentru Turism ETC), Eduardo Santander, sustine ca sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa de pe urma crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19) si a-si relua operatiunile.

Comisia Europeana da unda verde planului francez de 5 miliarde de euro pentru redresarea companiei Renault

Comisia Europeana a aprobat, miercuri dupa-amiaza, planul de creditare in valoare de cinci miliarde de euro elaborat de Guvernul Frantei pentru redresarea companiei Renault, relateaza Reuters citata de Mediafax.

APIA: 2,72 miliarde de euro pentru fermierii care au depus cerere in campania 2019

Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura APIA) a continuat autorizarea la plata a fermierilor care au depus cerere de plata in campania 2019, suma totala platita pana in prezent depasind 2,72 miliarde de euro.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )