Libnet.ro
UNICEF

00:07

ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ETC: Sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa

Directorul Comisiei Europene pentru Turism ETC), Eduardo Santander, sustine ca sectorul turismului din Europa are nevoie de 375 miliarde de euro pentru a se redresa de pe urma crizei generate de pandemia de coronavirus COVID-19) si a-si relua operatiunile. continuă pe Ziarul Bursa

Ministrii Turismului din UE au ajuns la un acord cu privire la pasapoartele Covid-19

Ministrii Turismului din UE au discutat despre modul in care pot ajuta acest sector afectat de pandemia de coronavirus si au cazut de acord sa introduca asa-numitele pasapoarte Covid-19 precum si sa analizeze posibilitatea deschiderii unor coridoare.

Ministrii Turismului din UE au ajuns la un acord cu privire la pasapoartele Covid-19

Ministrii Turismului din UE au discutat luni despre modul in care pot ajuta acest sector afectat de pandemia de coronavirus si au cazut de acord sa introduca asa-numitele pasapoarte Covid-19 precum si sa analizeze posibilitatea deschiderii unor coridoare speciale pentru calatorii, transmite DPA.

ANALIZA: Exista o probabilitate ridicata de aparitie a unui val de falimente in sectorul petrolier din SUA

Declinul masiv al pretului petrolului pune companiile americane in pozitii vulnerabile, existand o probabilitate ridicata de aparitie a unui val de falimente in sectorul petrolier din SUA, arata o analiza a casei de brokeraj XTB Romania, potrivit careia companiile petroliere integrate precum ExxonMobil si Chevron par a fi cele mai rezistente.

Noul coronavirus - adus in statul New York din Europa

Cercetari arata ca noul coronavirus a ajuns in statul New York din Europa si nu din China, potrivit guvernatorul statului, Andrew Cuomo, care il acuza pe Donald Trump ca a impus prea tarziu interdictii de calatorie pentru a impidica raspandirea virusului, relateaza Reuters.

Finantari de cate 500.000-1,5 milioane Euro in startup-uri din Europa Centrala si de Est

Startup-urile de tehnologie din Europa Centrala si de Est vor putea obtine finantari de 500. 000-1,5 milioane de euro de la un nou fond de investitii, cu implicarea Fondului European de Investitii FEI).

Rafinariile Lukoil din Europa poceseaza doar titei rusesc

Rafinariile europene ale Lukoil proceseaza in prezent doar titei rusesc, a anuntat luni directorul general al celui de-al doilea producator de petrol din Rusia, Vagit Alekperov, citat de agentia rusa de presa Interfax, transmite Reuters.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )