Libnet.ro
UNICEF

07:00

Noi imagini cu Cristian Boureanu: Cum a fost surprins fostul deputat in sediul Politiei Rutiere (VIDEO)

B1 B1,
Noi imagini cu Cristian Boureanu: Cum a fost surprins fostul deputat in sediul Politiei Rutiere (VIDEO)

Conflictul dintre Cristian Boureanu si politistii de la Rutiera este, de o saptamana, unul dintre cele mai dezbatute subiecte din spatiul public. Iar scandalul este alimentat si de noi serii de imagini su. continuă pe B1

Cristian Boureanu a fost vizitat de fratele sau, in arest: ii pare rau pentru ce a facut. in ce stare se afla fostul deputat

Fratele fostului deputat Cristian Boureanu l-a vizitat pe acesta, in arestul Politiei Capitalei, precizand ca fostul politician nu este intr-o stare fizica buna, avand probleme cu dantura si lovituri la ochi si cap.

Cristian Boureanu a fost scos din arest in mare secret si transportat la spital (FOTO)

Cristian Boureanu nu se simte deloc bine dupa bataia din trafic cu politistii. Acesta a fost scos din arest, in secret, si a fost transportat de urgenta la spital. Fostul politician a fost arestat.

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Ar avea un ochi vanat si patru dinti rupti

Cristian Boureanu a fost scos din arest si dus la dentist, dupa ce a facut o cerere in acest sens. Fratele sau spune ca are mai multi dinti rupti si un ochi vanat. Imagini,.

Primele imagini cu Cristian Boureanu, dupa noaptea petrecuta in arest. Are un ochi vanat si ar avea patru dinti rupti

Cristian Boureanu a fost scos din arest si dus la dentist, dupa ce a facut o cerere in acest sens. Fratele sau spune ca are mai multi dinti rupti si un ochi vanat. Imagini,.

Cristian Boureanu a acuzat dureri de cap. Fostul deputat a fost internat

UPDATE - Fostul deputat Cristian Boureanu, care a acuzat dureri de cap in Arestul Central al Politiei Capitalei unde se afla din 10 iunie, a fost internat la Spitalul Floreasca, unde urmeaza sa fie supus unor.

Cristian Boureanu scos in mare secret din arest

Cristian Boureanu a fost scos in secret din arest pentru a fi dus la stomatolog. Loviturile pe care fostul politician sustine ca i le-ar fi aplicat agentii care l-au oprit joi noapte in trafic, l-au.

A ramas fara 7 DINTI si nu poate manca! Cristian BOUREANU are probleme grave dupa gratii (FOTO)

Cristian Boureanu a fost arestat pentru 30 de zile, fiin condus la Arestul Central al Capitalei, chiar daca apropiatii sai spun ca starea de sanatate nu-i permite acest lucru. Una din problemele grave cu care.

VIDEO Momentul in care fostul parlamentar Cristian Boureanu e pus la pamant de politist

Au aparut noi imagini din noaptea altercatiei dintre fostul deputat Cristian Boureanu si politistii de la Rutiera. in imagini este surprins momentul in care Boureanu a fost lovit de politist, acesta fiind pus la pamant. Fostul deputat a ajuns din nou in spital, unde i s-au facut investigatii dupa ce a acuzat dureri de cap, insa el nu a fost internat, ci a ajuns inapoi in Arestul Central.

NOI IMAGINI: Momentul in care Boureanu e facut KO dintr-un singur pumn de un politist! (VIDEO)

Noi imagini au iesit la iveala privind conflictul dintre Boureanu si politistii de la rutiera. Un material video surprinde momentul in care fostul politician este lovit puternic de agentul Ovidiu.

Imagini socante! intregul film al scandalului care l-a bagat pe Cristian Boureanu dupa gratii - VIDEO

Oana Zamfir a prezentat miercuri la Antena 3 intregul film al scandalului care l-a bagat pe Cristian Boureanu dupa gratii. Scandalul in care a fost implicat Cristian Boureanu a avut loc.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )