Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi masuri de protectie internationale, oferite pentru mai multe specii de rechini si pisici de mare

Hotnews Hotnews,
 Noi masuri de protectie internationale, oferite pentru mai multe specii de rechini si pisici de mare

Duminica, in timpul Conventiei privind comertul international cu specii ale faunei si florei salbatice pe cale de disparitie CITES), tarile membre au votat pentru intarirea masurilor de protectie in cazul a 18 specii de rechini si pisici de mare aflat in pericol de extinctie. Printre acestea se afla si unele specii care momentan sunt vanate pentru carne, scrie BBC. continuă pe Hotnews

Mai multe documente arata planurile ingrijoratoare ale lui Bolsonaro pentru Padurea Amazoniana

Mai multe documente scurse in presa arata ca guvernul brazilian planuieste sa foloseasca discursul incitator la ura al presedintelui Bolsonaro pentru a izola populatiile minoritare care locuiesc in regiunea Amazonului si sa implementeze mai multe proiecte care ar putea avea un efect catastrofal asupra mediului.

Sfarsit tragic pentru o fetita din Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce mai multe rude erau in casa

Sfarsit tragic pentru o fetita de 3 ani din judetul Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce in casa se aflau mai multe rude. Mama sa a pierdut-o o clipa din vedere, si, cum n-a mai.

Detalii terifiante in cazul sotilor ucisi cu salbaticie. Calcati de mai multe ori de hoti, octogenarii nu au avut nicio sansa, desi aveau alarma si senzori la casa

Doi octogenari din localitatea vasluiana Zorleni au fost ucisi cu salbaticie in noaptea de 2122 august. Copiii victimelor au luat toate masurile pentru a-si proteja parintii de hotii care i-au atacat de mai multe ori in ultimii ani, insa acestea au fost zadarnice.

Atentionare de calatorie emisa de MAE: in mai multe zone din Grecia este risc ridicat de producere a unor incendii de vegetatie

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a emis o noua atentionare de calatorie pentru Grecia, unde vineri este risc ridicat - gradul 4 din 5 - de producere a unor incendii de vegetatie, in mai multe zone.

Alexandra si Luiza sunt cautate in Italia. Cumpanasu: Interpol are mai multe piste

Alexandru Cumpanasu, unchiul Alexandrei, a declarat, sambata, la Antena 3, ca Alexandra si Luiza sunt cautate in Italia. Exista mai multe piste pe care lucreaza Interpol. Dinca nu a recunoscut ca a tri.

453 locuri de munca vacante in Spatiul Economic European. Ce tara ofera cele mai multe locuri de munca

Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 453 locuri de munca vacante. Cele mai multe locuri de munca sunt la cules de fructe, instalatori sau specialisti IT.

Atentionare de calatorie de la MAE. E pericol de incendii in mai multe zone din Grecia

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani care se afla sau doresc sa calatoreasca in Republica Elena ca Secretariatul General de Protectie Civila avertizeaza ca exista un risc ridicat de.

CEx al PSD a validat mai multe propuneri de ministri

Comitetul Executiv al PSD a validat, vineri, ca propuneri de noi ministri pe Dana Garbovan la Justit.

Stirile ProTV: Tot mai multe camere video pe masini. Cum pot fi folosite imaginile la proces sau CASCO

Din cauza traficului intens, dar mai ales periculos, tot mai multi romani isi cumpara camere video pentru masina. Vanzarile au crescut substantial in ultimii ani, potrivit magazinelor de retail.

Primaria Capitalei lucreaza la sistemul inteligent de semaforizare din Piata Victoriei. Mai multe zone vor fi afectate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a demarat lucrarile de inlocuire a fibrei optice pentru semaforizare, in zona Piata Victoriei din Capitala. Din acest motiv, comunicatia de fibra optica cu anumite intersectii din Sistemul de Management al Traficului va fi intrerupta pe urmatoarele artere: Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Liviu Rebreanu, Colentina, IanculuiPantelimon, Calea Victoriei, Regina Elisabeta, Pasaj Basarab, b-dul Magheru, Pache Protopopescu, Calea Mosilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )