Libnet.ro
UNICEF

11:45

Noi perchezitii la Spitalul Marie Curie, in dosarul medicului Burnei

România Liberă România Liberă,
Noi perchezitii la Spitalul Marie Curie, in dosarul medicului Burnei

Procurorii efectueaza, miercuri, noi perchezitii la Spitalul Marie Curie din Capitala, in dosarul medicului Gheorghe Burnei. continuă pe România Liberă

Noi perchezitii la Spitalul Marie Curie: Chirurgul Gheorghe Burnei, aflat in arest la domiciliu, adus sa asiste la verificari

Noi perchezitii au loc miercuri dimineata la Spitalul Marie Curie din Capitala, la sectia de Ortopedie, in dosarul in care chirurgul ortoped Gheorghe Burnei este acuzat de luare de mita.

Procurorii si politistii efectueaza noi perchezitii la Spitalul Marie Curie, in dosarul medicului Burnei. Ministerul Sanatatii a anuntat ca

Procurorii si politistii efectueaza, miercuri, noi perchezitii la Spitalul Marie Curie din Capitala, in dosarul medicului Gheorghe Burnei.

Noi perchezitii la Spitalul Marie Curie, in dosarul medicului Gheorghe Burnei

Procurorii fac, in aceasta dimineata, noi perchezitii la Spitalul Marie Curie, in dosarul medicului Gheorghe Burnei, transmite Digi24.

Noi perchezitii la Spitalul Marie Curie. Anchetatorii cauta noi probe in dosarul chirurgului Gheorghe Burnei

Procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti descing, miercuri dimineata, la Spitalul Marie Curie, pentru a cauta date noi in dosarul medicului Gheorghe Burnei. Chirurgul va fi prezent la perchezitii.

Noi perchezitii la Spitalul Marie Curie din Capitala, in prezenta medicului Gheorghe Burnei

Politistii si procurorii fac din nou perchezitii, miercuri, la Spitalul Marie Curie din Capitala, in birouri din sectia de Ortopedie care la perchezitiile de sambata au fost sigilate de anchetatori, medicul Gheorghe Burnei fiind adus de la.

Aproximativ 50 de plicuri cu bani care ar fi fost primite de Gheorghe Burnei au fost gasite la perchezitiile de la Spitalul Marie Curie

Aproximativ 50 de plicuri cu bani care ar fi fost primite de chirurgul ortoped Gheorghe Burnei au fost gasite la perchezitiile facute la sectia de Ortopedie de la Spitalul Marie Curie. Anchetatorii au gasit oase de copii tinute in pungi in congelatorul unui frigider de la spital si placi metalice folosite la fixarea oaselor rupte, care erau impachetate in pungi folosite in comert, potrivit unor surse din randul anchetatorilor, citate de News. ro.

Instanta respinge arestarea preventiva a chirurgului Gheorghe Burnei si dispune plasarea in arest la domiciliu

Tribunalul Bucuresti a respins cererea procurorilor de arestare preventiva a lui Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie din Capitala si a dispus plasarea chirurgului ortoped in arest la domiciliu pentru 30 de zile, in dosarul.

Experti: Mecanismele prin care parintii pot sesiza abuzurile din sistemul sanitar lipsesc. Doctorului Burnei i s-au taiat temporar veniturile de 7.000 de euro

Medicul Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie, a fost suspendat din functiile care ii aduceau mai bine de 7. 000 de euro pe luna, dupa ce procurorii l-au pus sub acuzare ca lua spaga de la parintii micutilor operati. Specialistii spun ca mecanismele prin care parintii pot sesiza abuzurile din sistem lipsesc. in plus, putini sunt cei care stiu cum sa apeleze la autoritati in conditiile in care copiii lor au fost victime ale unor abuzuri.

Veniturile uriase pe care le castiga lunar chirurgul Burnei in timp ce primea spaga de la parintii copiilor pe care ii opera

Medicul Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie, acuzat de coruptie, are venituri lunare legale de peste 7. 000 de euro. Cu toate acestea ortopedul nu refuza spaga de la parintii copiilor pe care ii opera.

Gheorghe Burnei a recunoscut ca a luat spaga de la parintii copiilor operati

Celebrul medic ortoped Gheorghe Burnei, de la Spitalul Marie Curie din Capitala, a recunoscut, in fata judecatorilor care au decis plasarea sa in arest la domiciliu, ca a primit mita de la parintii copiilor operati.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )