Libnet.ro
UNICEF

01:05

Noi premii pentru Cel ales

România Liberă România Liberă,
Noi premii pentru Cel ales

Dupa includerea in selectia Festivalului de la Tiburon, patru premii adjudecate la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care premiile pentru cel mai bun film narativ si cel mai bun regizor, la care se adauga distinctia Rising Star Award obtinuta la Vancouver, Cel ales, filmul regizat de Cristian Comeaga, continua sa culeaga lauri la festivalurile internationale de film. Cel ales a fost nominalizat la editia 2015 a Festivalului International de Film de la Madrid, care se va desfasura intre 2 si 11 iulie. continuă pe România Liberă

Cel ales, nominalizat la premiile Festivalului de Film de la Madrid 2015

Lungmetrajul Cel ales, de Cristian Comeaga, a fost nominalizat la trei categorii de premii - cel mai bun film strain, cel mai bun regizor al unui film strain si cel mai bun montaj - la Festivalul International de Film de la Madrid, care se va desfasura intre 2 si 11 iulie.

Oficial UE: Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru evita falimentul

Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru a nu intra in faliment, a avertizat marti seful ministrilor de Finante din zona euro, Jeroen Dijsselbloem, scrie Agerpres. Guvernul elen a pariat ca daca va negocia.

Ana Lungu, castigatoarea Premiului pentru Cel mai bun regizor la Festivalul International de Film Bucuresti

Regizoarea lungmetrajului Autoportretul unei fete cuminti, Ana Lungu, a castigat Premiul pentru Cel mai bun regizor si Premiul publicului la Gala de inchidere a celei de-a unsprezecea editii a Festivalului.

Ministrul elen de Interne sustine ca ar putea exista noi alegeri pentru a permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii radicale

Ministrul elen de Interne declara ca daca este necesar ar putea avea loc noi alegeri in Grecia. Acesta sustine ca in acest fel ar putea permite poporului sa se pronunte asupra politicii guvernului stangii.

Seful ministrilor de Finante din zona euro avertizeaza: Grecia are nevoie de noi imprumuturi pentru a nu intra in faliment

Decizia premierului elen Alexis Tsipras de a modifica componenta echipei de negociatori cu Eurogrupul nu va fi suficienta pentru rezolvarea impasului dintre Grecia si creditorii sai, iar Atena va avea nevoie de.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )