Libnet.ro
UNICEF

21:15

Cel ales, nominalizat la premiile Festivalului de Film de la Madrid 2015

Adevărul Adevărul,
Cel ales, nominalizat la premiile Festivalului de Film de la Madrid 2015

Lungmetrajul Cel ales, de Cristian Comeaga, a fost nominalizat la trei categorii de premii - cel mai bun film strain, cel mai bun regizor al unui film strain si cel mai bun montaj - la Festivalul International de Film de la Madrid, care se va desfasura intre 2 si 11 iulie. continuă pe Adevărul

Festivalul International de Film Bucuresti 2015 si-a desemnat castigatorii

Sambata, 25 aprilie, la Cinema Studio din Bucuresti, a avut loc Gala de inchidere a celei de-a unsprezecea editii a Festivalului International de Film Bucuresti, care s-a desfasurat in prezenta invitatului.

Noi premii pentru Cel ales

Dupa includerea in selectia Festivalului de la Tiburon, patru premii adjudecate la Los Angeles Cinema Festival of Hollywood, printre care premiile pentru cel mai bun film narativ si cel mai bun regizor, la care se adauga distinctia Rising Star Award obtinuta la Vancouver, Cel ales, filmul regizat de Cristian Comeaga, continua sa culeaga lauri la festivalurile internationale de film. Cel ales a fost nominalizat la editia 2015 a Festivalului International de Film de la Madrid, care se va desfasura intre 2 si 11 iulie.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )