Libnet.ro
UNICEF

19:45

Noi restrictii de calatorie pentru romani. Zboruri spre si dinspre zece state, suspendate de autoritati

Antena3 Antena3,
Noi restrictii de calatorie pentru romani. Zboruri spre si dinspre zece state, suspendate de autoritati

Compania aeriana TAROM a anuntat ca din cauza restrictiilor de calatorie impuse de catre autoritati, va suspenda zborurile comerciale catre si dinspre 7 tari, pana pe 15 august. Si Wizz Air a suspendat toate rutele dintre Romania si Suedia, Portugalia, Israel si Emiratele Arabe Unite, pana pe 31 iulie inclusiv. continuă pe Antena3

Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania. Anuntul momentului facut de Nelu Tataru

Nelu Tataru, Ministrul Sanatatii, admite ca ar putea fi reintroduse anumite restrictii pentru functionarea teraselor, in functie de evolutia numarului de cazuri de coronavirus, noteaza Agerpres. Veste proasta pentru romani! Revin restrictiile in Romania Acesta a declrat, la Iasi, ca masurile de relaxare introduse dupa starea de urgenta au fost agreate si de patronatele din .

Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani. Ce se va intampla in tara

Romania, la momentul in care scriem acest articol, a ajuns la 994 de noi cazuri de pacienti depistati pozitiv la infectarea cu COVID-19, iar lucrurile o iau pe o panta ascenendeta de crestere a cazurilor. Nelu Tataru, anunt sumbru pentru romani in aceasta situatie, autoritatile parca au pierdut de sub control totul si sunt in .

Se dau bani pentru romani. in ce conditii poti primi bani de la stat

O veste buna vine de la Ministerul Muncii. Se dau bani pentru romani de la stat! Iata in ce conditii ii pot primi. Se dau bani pentru romani. Anuntul facut de autoritati Violeta Alexandru a anuntat pe Facebook ca va propune in urmatoarea sedinta de Guvern masura acoperirii somajului tehnic de catre stat. Acest lucru .

Se dau bani in plus pentru romani. S-a votat azi in Parlament

Cei care se afla in somaj in aceasta perioada se vor bucura de faptul ca in Senatul Romaniei a fost aprobat un proiect de lege ce propune marirea quantumului indemnizatiei de la 75 la 100%. Se dau bani in plus pentru romani in somaj La data de 8 aprilie Romania avea peste 1,1 milioane de .

Digi RCS-RDS are un mesaj foarte important pentru romani, ce va poate scapa de multe cheltuieli nedorite

Digi RCS-RDS, unul dintre cei mai mari operatori in telecomunicatii din tara noastra, vine cu un mesaj foarte important pentru romani, anunt ce va poate scapa de cheltuieli nedorite. Cum puteti.

CORONAVIRUS |Noi restrictii impuse in Grecia. Si turistii romani sunt afectati

Grecia a decis vineri seara sa impuna utilizarea obligatorie a mastilor in supermarketuri, atat pentru personalul de lucru, cat si pentru clienti. Masura luata pentru a preveni raspandirea pandemiei de.

Spania instituie noi restrictii dupa ce numarul de infectii cu COVID-19 a crescut

Noi focare de COVID-19 continua sa apara in Spania, mai ales in provincia Catalonia, in timp ce auto.

Coronavirus: Spania instituie noi restrictii dupa ce numarul infectarilor a crescut din nou

Noi focare de Covid-19 continua sa apara in Spania, mai ales in provincia Catalonia, in timp ce autoritatile restrang activitatile sociale, recomanda comportamente responsabile si impun purtarea mastii in toate locurile publice in cea mai mare parte a tarii.

Locuri de munca pentru romani. Acesta este primul site de recrutare facut de stat si angajatori

Asociatia Romana a Constructorilor de Autostrazi ARCA), Ministerul Muncii si Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca infiinteaza o bursa a locurilor de munca in domeniul contructiilor, numita Construim impreuna.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )