Libnet.ro
UNICEF

06:46

Noi restrictii impuse de Italia din cauza raspandirii cazurilor de coronavirus

Antena3 Antena3,
Noi restrictii impuse de Italia din cauza raspandirii cazurilor de coronavirus

Guvernul italian a anuntat noi restrictii ce vor fi impuse pana pe 7 septembrie din cauza raspandirii cazurilor de coronavirus. Astfel, discotecile vor inchise, iar masca de protectie este obligatorie chiar si in aer liber. continuă pe Antena3

Noi restrictii pentru romani. inca doua tari ne-au pus pe lista rosie. Ce trebuie sa faca cei care calatoresc in aceste state

Numarul mare de cazuri noi de Covid-19 din ultimele doua saptamani le-au determinat pe autoritatile sanitare din Belgia si Serbia sa treaca Romania pe lista statelor cu risc epidemiologic ridicat si sa impuna noi restrictii pentru romanii care urmeaza sa intre pe teritoriul lor.

Simona Halep, ingrijorata din cauza unei noi accidentari: Am avut probleme la umar

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la WTA Praga, dupa un meci foarte complicat cu Barbora Krejcikova. Romanca a pierdut primul set, scor 3-6, dar a pornit apoi o incredibila cursa de urmarire. A castigat urmatoarele doua seturi, scor 7-5, 6-4. in runda urmatoare, Simona o va infrunta pe Magdalena Frech, 22 de .

Mesaj amenintator al Rusiei pentru Romania. Ce riscam sa patim din cauza trupelor NATO

Planul Statelor Unite ale Americii de a aduce o parte din unitatile militare americane retrase din Germania in Romania, a starnit o reactie extrem de dura din partea Rusiei. Ce putem pati din cauza Nato. Care este mesajul Rusiei Maria Zaharova, purtatoarea de cuvant a Ministerului de Externe al Rusiei critica aspru planurile americanilor de .

Divort cu scandal in showbiz. Fosta vedeta Antena 1 e la cutite cu sotul ei din cauza copiilor

Scandal ca la usa cortului intre doua vedete care s-au iubit! Cunoscuta actrita de seriale de televiziune Ioana Picos se afla in plin proces de divort cu sotul ei, Mihai Fagadaru. Barbatul aduce acuzatii grave vedetei Antena 1 si spune ca nu il lasa sa-si vada copiii, desi are o decizie in instanta de custodie .

Fosta vedeta de la Antena 1, lovitura devastatoare. Faliment intr-o afacere, din cauza pandemiei

Criza cauzata de pandemia de coronavirus a afectat-o forte tare pe fosta stirista de la Antena 1. Deoarece afacerea sa nu mai aducea profit, iar pierderile au fost semnificative. Astfel, Crina Abrudan, caci despre ea este vorba, nu a avut incotro si a pus lacatul pe usa. Crina Abrudan, fosta vedeta de la Antena 1, .

Ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit la examenul auto ametit bine: Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!

Un barbat din Targoviste, care a ramas fara permis din cauza alcoolului, a venit ametit bine la proba practica pentru redobandirea permisului. Daca mi l-a luat beat, tot beat il luam inapoi!, a.

Intrarea romanilor in Germania, din ce in ce mai complicata: noi judete, pe lista neagra de la Berlin

Romanii care si-au facut obiceiul sa mearga deseori in Germania sau planuiau sa o faca in curand, trebuie sa aiba in vedere noi restrictii impuse persoanelor din tara.

FCSB, eliminata din Europa League din cauza cazurilor de coronavirus!? Anuntul lui Raed Arafat ii da fiori lui Gigi Becali

Astazi au fost confirmate primele cazuri de coronavirus la FC FCSB. Toma Niga, Alexandru Simion, Alexandru Pantea si Razvan Udrea sunt jucatorii testati pozitiv. Acestia evolueaza mai mult la echipa a doua, dar au fost in contact si cu jucatori de la prima echipa. Gigi Becali a anuntat ca toti jucatorii vor fi tinuti in .

Marea Britanie impune o carantina de 14 zile persoanelor venite din mai multe regiuni. Care sunt tarile vizate

Din cauza cresterii cazurilor de infectare cu COVID-19 la nivel mondial, Marea Britanie va impune carantina de 14 zile tuturor persoanelor venite din Franta, Olanda, Malta si alte trei tari, a anuntat ministrul Tr.

Rinocerii lanosi din Siberia au disparut din cauza incalzirii climei, nu din cauza oamenilor - studiu

Un studiu genetic a ajuns la concluzia ca uriasii rinoceri lanosi care au trait in nordul Eurasiei pana acum aproximativ 14. 000 de ani au disparut nu din cauza ca ar fi fost vanati fara mila de oamenii acelor vremuri, ci din cauza incalzirii climatice.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )