Libnet.ro
UNICEF

14:30

Noi violente pe strazile din Hong Kong. Momentul in care un taximetrist intra cu masina in multime (VIDEO)

B1 B1,
Noi violente pe strazile din Hong Kong. Momentul in care un taximetrist intra cu masina in multime (VIDEO)

Noi violente pe strazile din Hong Kong. in al 18-lea weekend consecutiv de demonstratii violente, un taximetrist a intrat cu masina in multime. Soferul a vrut sa intoarca masina, dar a intrat in protestat. continuă pe B1

Politia din Hong Kong a tras cu gaze lacrimogene asupra unor manifestanti mascati

Politia din Hong Kong a tras duminica cu gaze lacrimogene in manifestanti care au sfidat interdictia.

Guvernul din Hong Kong interzice purtarea mastilor la manifestatii

Sefa Executivului din Hong Kong Carrie Lam a invocat vineri o lege de urgenta - care nu a mai fost folosita din 1967 - pentru a interzice purtarea mastilor la manifestatii si a pune astfel capat unei crize politice fara precedent de patru luni, relateaza AFP.

Federatia Chineza a suspendat colaborarea cu Houston Rockets pentru ca un oficial al echipei sustine protestele din Hong Kong

Federatia Chineza de Baschet a anuntat ca suspenda cooperarea cu echipa Houston Rockets, dupa ce managerul general al acesteia si-a aratat pe Twitter sustinerea fata de protestatarii din Hong Kong, relateaza Reuters.

VIDEO Hong Kong: Noi ciocniri, dupa interzicerea purtarii mastilor in timpul manifestatiilor

Protestatari au aprins focuri, au construit baricade si au spart vitrine in mai multe locatii din Hong Kong, vineri seara, dupa ce sefa executivului local Carrie Lam a anuntat interzicerea purtarii mastilor in timpul manifestatiilor, informeaza agentia DPA, citata de Agerpres.

Hong Kong. Guvernul interzice purtarea mastilor la manifestatii. Ce pedepse primesc cei care incalca legea

Sefa executivului din Hong Kong, Carrie Lam, a anuntat vineri adoptarea unei ordonante de urgenta ce prevede interzicerea purtarii mastilor la protestele ilegale si neautorizate, pe fondul manifestatiilor incepute in urma cu patru luni in fost colonie britanica.

Surse: Unii actionari LSE cer Hong Kong Exchanges sa majoreze oferta de preluare

Unii actionari ai London Stock Exchange Group Plc, operatorul Bursei de Valori din Londra LSE), au solicitat Hong Kong Exchanges and Clearing Ltd. HKEX) cresterea partii de numerar a ofertei de preluare a pietei britanice, respectiv majorarea ofertei totale, informeaza Reuters, citand surse care mentioneaza ca numai asa poate fi acceptata propunerea.

Noi violente in Bagdad: 13 morti in cursul noptii, armata admite o folosire excesiva a fortei

Comandamentul militar irakian a admis luni o folosire excesiva a fortei in cadrul confruntarilor cu protestatarii in bastionul siit Sadr City, in Bagdad, soldate cu 13 morti in cursul noptii, potrivit surselor medicale si din politie, scrie AFP.

Utile: 10 inventii din timpul dinastiei Han care au schimbat lumea; Atentia speciala pe care femeile insarcinate o primesc la locul de munca are efecte negative pe termen lung

Boala care macina in tacere si distruge omul. inca de la primele simptome, trebuie luate masuri rapide. Sute de persoane care au vrut o schimbare de sex cauta ajutor pentru a reveni la stadiul originar. O femeie care a trecut in 2018 printr-un astfel de proces spune ca sunt multi oameni care au facut operatii de schimbare de sex, iar acum regreta.

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )