Libnet.ro
UNICEF

19:15

Noile Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au fost lansate in Romania

Auto Ro Auto Ro,
Noile Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au fost lansate in Romania

Dacia a lansat oficial pe piata din Romania noile generatii ale modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Prezentate in premiera la Salonul Auto de la Paris, noile modele vin cu preturi de baza de 6. 690,00 euro cu TVA pentru noul Logan si 6. 990,00 euro cu TVA pentru noul Sandero. continuă pe Auto Ro

Noile Sandero si Logan au fost lansate in Romania. Stroe: Vom lansa in 2013 noi tipuri constructive. Basescu spune ca nu isi cumpara inca o Dacia

Noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway au fost lansate oficial in Romania marti seara, 13 noiembrie, prilej cu care vicepresedintele Dacia Constantin Stroe a confirmat lansarea a doua noi modele in 2013, un break si un pick-up, iar presedintele Romaniei, Traian Basescu, prezent si el la eveniment, a dat asigurari ca Grupul Renault nu-si va reduce prezenta in Romania si ca uzina din Maroc este un mijloc prin care Dacia cucereste Africa. In plus, seful statului a precizat ca nu-si va cumpara unul dintre cele trei noi modele Dacia deoarece are deja un Duster si un Ford B-Max.

Noile generatii Logan, Sandero si Sandero Stepway, lansate marti in Romania

Producatorul autohton automobilistic Dacia lanseaza, marti, in Romania, a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway. Noile modele au fost prezentate, in premiera, la sfarsitul lunii.

VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul noilor Sandero, Logan si Sandero Stepway. Revolutie prin evolutie

Au trecut opt ani de la introducerea pe piata a unei masini simple, dar revolutionare: Dacia Logan. In 2012 a venit vremea ca acest model si doua dintre derivatele sale de succes, Sandero si Sandero Stepway, sa treaca la noi generatii si sa incerce sa revolutioneze inca o data industria auto. Cu finisaje mai ingrijite, motoare de ultima generatie si un design mai tineresc, noile Sandero, Logan si Sandero Stepway poarta o valoare intrinseca pe care nicio alta masina din zilele noastre nu o are. Evolutia acestor masini Dacia e foarte evidenta. Dar la fel de vizibila este si stupida strategie de reducere a costurilor, care face ca noile modele sa poarte stigmatul low cost.

Chiar daca e Marti 13, Dacia spera sa dea lovitura. Noul Logan, Sandero si Sandero Stepway intra in scena romaneasca

Dacia lanseaza, in Romania, a doua generatie a modelelor Logan, Sandero si Sandero Stepway, prezentate in premiera la salonul auto de la Paris, la sfarsitul lunii septembrie. Noul Logan, vine atat cu.

VIDEO Asa arata unul dintre birourile designerilor care au lucrat la noile Dacia Sandero, Logan si Stepway. Dezvoltarea proiectelor a durat patru ani

Pentru a lansa noile Sandero, Logan si Sandero Stepway, inginerii si designerii Renault si Dacia au lucrat patru ani, iar 60% din proiectare pentru noile masini a fost realizata in Romania. Intr-un clip de prezentare a noilor modele, Dacia a scapat cateva detalii interesante.

Test cu noile automobile romanesti: Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway FOTOGALERIE

Dacia a prezentat in cadrul unor drive teste internationale desfasurate in Spania cele trei noi modele lansate la Salonul Auto de la Paris. Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway s-au intors pentru a castiga noi cote de piata in tarile vestice.

Dacia pregateste inca trei modele, printre care un break si o camioneta

Automobile Dacia, parte a grupului Renault, pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway, potrivit Mediafax. Cele trei modele vor mai avea inca trei modele, care vor veni, a declarat marti Constantin Stroe, vicepresedintele Consiliului de Administratie al Automobile Dacia.

Dacia pregateste inca 3 noi modele, printre care un break si o camioneta

Automobile Dacia pregateste inca trei noi modele, printre care un break si o camioneta, dupa ce marti a lansat la Bucuresti noile versiuni Logan, Sandero si Sandero Stepway, transmite Mediafax. Cele trei.

Basescu: Dacia va deveni masina Africii/ Noile modele Dacia confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie

Presedintele Traian Basescu a declarat ca noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway lansate marti seara pentru piata romaneasca confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie industriala, el exprimandu-si speranta ca Dacia va deveni masina Africii, potrivit Mediafax.

Basescu: Noile modele Dacia confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de ...

Presedintele Traian Basescu a declarat ca noile modele Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway lansate marti seara pentru piata romaneasca confirma capacitatea Romaniei de a produce masini la varf de tehnologie industriala, el exprimandu-si speranta ca Dacia va deveni masina Africii, potrivit Mediafax. Industria automobilului ne prilejuieste la toti ocazia sa constatam ca putem. Nu e Yes, we can, dar este un Da, putem romanesc, a spus Basescu in discursul sau .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )