Libnet.ro
UNICEF

12:15

Test cu noile automobile romanesti: Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway FOTOGALERIE

Adevărul Adevărul,
Test cu noile automobile romanesti: Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway FOTOGALERIE

Dacia a prezentat in cadrul unor drive teste internationale desfasurate in Spania cele trei noi modele lansate la Salonul Auto de la Paris. Dacia Logan, Sandero si Sandero Stepway s-au intors pentru a castiga noi cote de piata in tarile vestice. continuă pe Adevărul

VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul noilor Sandero, Logan si Sandero Stepway. Revolutie prin evolutie

Au trecut opt ani de la introducerea pe piata a unei masini simple, dar revolutionare: Dacia Logan. In 2012 a venit vremea ca acest model si doua dintre derivatele sale de succes, Sandero si Sandero Stepway, sa treaca la noi generatii si sa incerce sa revolutioneze inca o data industria auto. Cu finisaje mai ingrijite, motoare de ultima generatie si un design mai tineresc, noile Sandero, Logan si Sandero Stepway poarta o valoare intrinseca pe care nicio alta masina din zilele noastre nu o are. Evolutia acestor masini Dacia e foarte evidenta. Dar la fel de vizibila este si stupida strategie de reducere a costurilor, care face ca noile modele sa poarte stigmatul low cost.

Noua Dacia Logan, in Romania de la 6.690 euro

Noua Dacia Logan este disponibila pe piata din Romania la un pret de pornire de 6. 690 euro cu TVA inclus. Tariful este valabil pentru versiunea 1. 2 16V de 75 CP, cu nivelul de echipare Access.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )