Libnet.ro
UNICEF

16:30

Noile reguli pentru inscrierea la scoala

România Liberă România Liberă,
Noile reguli pentru inscrierea la scoala

Au fost aprobate procedura si calendarul privind inscriereareinscrierea in invatamantul prescolar, . continuă pe România Liberă

Cabinetele stomatologice se deschid din 15 mai. Care vor fi noile reguli si tarife

Cabinetele stomatologice se deschid de pe data de 15 mai, dupa mai bine de o luna in care au fost tratati doar pacientii care aveau urgente.

Raed Arafat: Scoala va incepe la 15 septembrie daca nu apar probleme Pana am ajunge noi sa acreditam crese sau gradinite se termina criza Relaxarea nu se aplica zonelor in carantina

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Digi 24, ca noile masuri pentru relaxarea de la 15 mai sunt inca in lucru si nu poate dezvalui detalii. Arafat spune ca noul an scolar se va deschide pe 15 septembrie daca lucrurile nu iau o turnura diferita, dar nu este de acord cu deschiderea creselor sau a gradinitelor fiindca sunt in aceeasi situatia ca scoala. Nu putem pe unii sa-i acreditam ca indeplinesc normele, pe altii nu, iar pana vom ajunge sa facem controale si sa ii acreditam se termina criza, declara acesta.

Comisia Europeana va anunta in urmatoarele zile noile reglementari pentru repornirea turismului in Europa

Institutiile Uniunii Europene elaboreaza reglementari armonizate la nivel comunitar in sectorul turismului, in contextul crizei epidemice, anunta comisarul UE pentru Piata Interna, Thierry Breton, precizand ca va exista si un plan de relansare in valoare de 1. 000 de miliarde de euro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )