Libnet.ro
UNICEF

11:15

Raed Arafat: Scoala va incepe la 15 septembrie daca nu apar probleme Pana am ajunge noi sa acreditam crese sau gradinite se termina criza Relaxarea nu se aplica zonelor in carantina

Hotnews Hotnews,
 Raed Arafat: Scoala va incepe la 15 septembrie daca nu apar probleme Pana am ajunge noi sa acreditam crese sau gradinite se termina criza Relaxarea nu se aplica zonelor in carantina

Raed Arafat a declarat duminica seara, la Digi 24, ca noile masuri pentru relaxarea de la 15 mai sunt inca in lucru si nu poate dezvalui detalii. Arafat spune ca noul an scolar se va deschide pe 15 septembrie daca lucrurile nu iau o turnura diferita, dar nu este de acord cu deschiderea creselor sau a gradinitelor fiindca sunt in aceeasi situatia ca scoala. Nu putem pe unii sa-i acreditam ca indeplinesc normele, pe altii nu, iar pana vom ajunge sa facem controale si sa ii acreditam se termina criza, declara acesta. continuă pe Hotnews

Raed Arafat: Scoala va incepe la 15 septembrie daca nu apar probleme

Raed Arafat a declarat duminica seara ca nu exista nicio discutie ca scoala nu s-ar deschide la 15 septembrie.

Raed Arafat: Daca nu respectam regulile pana pe 15 mai, vom impune si alte masuri. Lucrurile pot scapa de sub control

Raed Arafat sustine ca daca nu vom respecta masurile impuse pana la expirarea starii de urgenta, nu numai ca nu vom scapa de restrictii, dar se vor impune si alte masuri. Declaratia a fost facuta in exclusivitate, la Antena 3.

Raed Arafat: Al doilea coleg ambulantier a decedat din cauza Covid-19

Dr. Raed Arafat, seful Departamentului pentru situatii de urgenta, a postat pe Facebook un mesaj de condoleante pentru familia ambulantierului decedat duminica.

RAED ARAFAT: Scolile raman inchise pana la inceputul lui septembrie

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, afirma ca decizia este ca scolile sa se redeschida din septembrie, dar ca niciun copil bolnav nu va intra in scoala, iar febra trebuie sa fie un motiv ca elevul sa nu fie trimis la unitatea de invatamant in acea zi. De asemenea, el a precizat ca poate in scolile cu un numar mai mare de elevi pauzele sa fie distantate, pentru a nu iesi toti elevii in acelasi timp.

Raed Arafat: Daca totul va fi permis din 15 mai situatia ar putea sa scape de sub control

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a declarat intr-o interventie televizata ca restrictiile luate de Romania pentru combaterea pandemiei de COVID-19 au fost corecte si ca ele nu.

Raed Arafat: Oamenii sa isi calculeze ca vor face vacanta in Romania S-ar putea sa se impuna si alte restrictii daca ne trezim cu un numar exploziv de cazuri de coronavirus (VIDEO)

Raed Arafat a declarat ca romanii ar trebui sa se bucure de concedii in tara. Nu de alta, dar situatia generata de pandemia de coronavirus este extrem de instabila, iar ei risca sa nu mai poata controla.

Raed Arafat: S-ar putea sa apara noi focare, noi probleme. Nu am ajuns la faza de relaxare

Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a facut apel la continuarea respectarii masurilor de siguranta si a precizat ca este prematur sa vorbim de relaxare, chiar daca numarul infectarilor este in scadere.

Raed Arafat, mesaj pentru romani pentru relaxarea de dupa 15 mai: Va dati seama ca acest lucru nu se poate face

Raed Arafat transmite ca in Romania nu s-a ajuns inca la faza in care oamenii sa fie relaxati si sa spuna ca totul a trecut. Oamenii trebuie sa poarte masti de protectie, pentru ca nu se stie cine e infectat si cine nu, a afirmat Arafat.

Raed Arafat a explicat cum va arata viata noastra dupa 15 mai. Purtarea mastii, o chestiune de educatie

Raed Arafat a declarat ca masurile dupa data de 15 mai sunt in analiza, dar in toate mijloacele de transport in comun masca va fi obligatorie, iar soferii nu ar trebui sa lase calatorii sa urce fara masca.

Raed Arafat, despre viata dupa 15 mai: Va trebui sa ne obisnuim ca cineva sa ne ia temperatura, e posibil sa fie o masura luata legal

Secretar de statin Ministerul Afacerilor Interne, Raed Arafat, a precizat, referitor la data de 15 mai, cand o parte din restrictii vor fi relaxate, ca totul se va petrece gradual, in functie de prioritati.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )