Libnet.ro
UNICEF

01:05

Normele privind aplicarea legii pensiilor parlamentarilor, trimise la Guvern pentru aviz

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Normele privind aplicarea legii pensiilor parlamentarilor, trimise la Guvern pentru aviz

Normele de aplicare pentru legea privind acordarea indemnizatiilor speciale parlamentarilor care au implinit varsta de pensionare au fost trimise Ministerului Muncii si Ministerului de Finante pentru un aviz, a anuntat joi presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, potrivit unor surse din presa. continuă pe Ziarul Bursa

Normele pentru aplicarea legii pensiilor parlamentarilor asteapta avizul Guvernului

Normele privind aplicarea legii pensiilor parlamentarilor au fost trimise pentru aviz la Ministerul Muncii si la Ministerul de Finante, a transmis, joi, presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu.

Tariceanu: Normele privind aplicarea legii pensiilor parlamentarilor au fost trimise la Guvern pentru aviz

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat joi, dupa sedinta BP al camerelor reunite, ca normele de aplicare pentru Legea privind acordarea indemnizatiilor speciale parlamentarilor care au implinit varsta de pensionare au fost trimise Ministerului Muncii si Ministerului de Finante pentru un aviz.

Normele privind achizitiile publice, modificate de guvern

Guvernul a modificat miercuri normele de aplicare a prevederilor privind atribuirea contractelor de achizitie publica. Potrivit unui comunicat al Guvernului transmis Agerpres, aceste modificari au fost facute pentru solutionarea unor probleme ridicate, in mod constant, in practica achizitiilor publice si pentru eliminarea barierelor artificiale aparute in activitatea curenta a autoritatilor contractante.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2027 seconds )