Libnet.ro
UNICEF

14:30

North West, cele mai cool aparitii! Cum o imbraca Kim Kardashian pe fiica ei

ADPM ADPM,
North West, cele mai cool aparitii! Cum o imbraca Kim Kardashian pe fiica ei

Kim Kardashian a transformat-o pe fiica ei si a lui Kanye West, micuta North, in unul dintre cei mai bine imbracati copii. Iata in continuare cele mai reusite aparitii ale micutei, conform specialistilor de la harpersbazaar. com! . continuă pe ADPM

Cele mai bune soiuri de piersici. Soiurile care dau cele mai gustoase fructe

Exista mai multe soiuri de piersici, fiind preferate cele care au fructe dulci, suculente si rezistente la transport si la boli. Fermierii cultiva de regula soiuri care se matureaza vara, pana la mijlocul lunii august. Adevarul va prezinta cele mai bune soiuri de piersici.

Cele mai frumoase statiuni din Bulgaria. 5 destinatii ideale pentru vacanta de vara

Cele mai frumoase statiuni din Bulgaria cuprind Sunny Beach, Albena, Nisipurile de Aur, Balcik si Burgas. Desi teritoriul bulgar ofera mult mai multe destinatii turistice, la mare cautare, mai cu seama in randul romanilor, sunt cele pentru vacanta de vara.

Cele mai frumoase plaje din insula Corfu

Va prezentam cele mai frumoase plaje din insula Corfu, una din cele mai cautate destinatii turistice, cunoscuta drept Insula Verde gratie padurilor de maslini de pe suprafata ei.

Distrugerea Plafar. Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti, la un pas sa ajunga istorie

Unul dintre cele mai cunoscute branduri romanesti este la un pas sa ajunga istorie. Plafar, candva doctorul neoficial al romanilor, se zbate acum sa supravietuiasca. in 2007, statul a cedat brandul Plafar.

Cele mai trasnite tatuaje: Te iubesc, Miaela si mesajul in chineza de pe un acumulator Nokia, pe bratul unui tanar

Alexandru Ciucur in varsta de 23 de ani este unul dintre cei doi artisti tatuatori din municipiul Targu Jiu. Alex s-a confruntat cu cereri dintre cele mai ciudate si cu tatuaje stranii pe care a fost nevoit sa le transforme.

Cele mai excitante cuvinte pentru ea. Ce ii spui partenerei ca sa o seduci garantat

Cele mai excitante cuvinte pentru ea. Nu doar calitatea si durata unei partide de sex conteaza atunci cand vrei sa seduci o femeie, ci si cuvintele pe care i le spui, pentru a-i strani interesul. Cateva vorbe spuse la momentul potrivit, pe tonul potrivit, pot face minuni si o vor excita mai mult decat orice altceva.

Cele mai bune metode de relaxare

Sa gasesti timp pentru relaxare poate parea o misiune aproape imposibila, mai ales daca jobul este unul stresant, familia are nevoie de sprijinul tau, iar prietenii trag de tine sa iesi mai des in oras. Din fericire, exista cateva secrete care te pot ajuta sa te simti mult mai bine. Cele mai bune metode de relaxare, fara prea mare efort, sunt chiar la indemana ta.

Cele mai bune materiale pentru mobila de bucatarie

Cele mai bune materiale pentru mobila de bucatarie. Cand vrem sa cumparam sau sa fabricam singuri mobila pentru bucatarie trebuie mai intai sa tinem cont de stilul pe care il dorim si de amenajarea celorlalte incaperi. Astfel, putem opta pentru o bucatarie clasica sau pentru una moderna, cu materiale in culori foarte vii.

FOTO Romanul Cosmin Bumbut castiga la una dintre cele mai mari competitii. Proiectul a impresionat pe toata lumea

Fotograful roman Cosmin Bumbut este castigator intr-una dintre cele mai mari competitii dedicate fotografiei. Proiectul sau a documentat camerele private la care au acces detinutii in penitenciare.

Messi musca din granzii Spaniei. Care sunt marile echipe in poarta carora a inscris cele mai multe goluri

Argentinianul a ajuns la 400 de goluri sub tricoul Barcelonei, iar formatiile impotriva carora a marcat de cele mai multe ori sunt trei dintre echipele de top ale Spaniei.

ştiri de la Agenţia de Presă Mondenă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )