Libnet.ro
UNICEF

01:05

Nou atentat sinucigas. Mai multe persoane si-au pierdut viata dupa ce un kamikaze si-a declansat centura cu explozivi

Antena3 Antena3,
Nou atentat sinucigas. Mai multe persoane si-au pierdut viata dupa ce un kamikaze si-a declansat centura cu explozivi

Cel putin opt persoane si-au pierdut viata si alte 15 au fost ranite joi seara intr-un atentat sinucigas comis la o ora de varf intr-o piata din estul capitalei irakiene, au facut cunoscut surse din cadrul. continuă pe Antena3

Atac terorist la un ONG. Mai multe persoane au murit

Cinci persoane, printre care un politist si o femeie, au fost ucisi miercuri intr-un atac al talibanilor asupra unui ONG international din centrul capitalei afgane Kabul, relateaza dpa. Atacul asupra.

in plina campanie electorala, Primaria Focsani anunta un nou cartier ANL, desi mai multe blocuri stau nelocuite de trei ani

Noul cartier ANL ar urma sa fie amplasat pe Str. Calea Munteniei nr. 57 din Foc;ani si va avea 140 de unitati locative.

Cat de periculos e jobul tau? Romania, printre tarile UE cu cele mai multe accidente mortale la locul de munca

182 de accidente mortale s-au produs, in 2016, in tarile din Uniunea Europeana. Potrivit Eurostat, asta inseamna o rata standardizata de incidenta de 2,2 accidente mortale la 100. 000 de lucratori. In Romania s-au inregistrat cele mai multe accidente.

Traficul rutier va fi suspendat pe 9 mai pe mai multe strazi din Chisinau

Traficul rutier va fi suspendat joi, 9 mai, pe mai multe strazi din Capitala, in legatura cu manifestatiile prilejuite de Ziua Victoriei si Ziua Europei. Inspectoratul General al Politiei informeaza ca, de la ora 09. 00, circulatia rutiera va fi sistata in Piata Marii Adunari Nationale, tronsonul cuprins intre strazile Puskin si Banulescu-Bodoni, transmite IPN.

Anunt de la Cotroceni! Klaus Iohannis a semnat mai multe decrete importante, cu doar o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, miercuri, cu o zi inainte de Summit-ul de la Sibiu, mai multe decrete: Decret privind promulgarea Legii pentru completarea Ordonantei de urgenta a Guvernului nr.

Ultima ora! Decizia judecatorilor in Dosarul Mineriadei! Mai multe probe sunt nule

Dosarul Mineriadei din 1990 a fost intors la Parchetul General, dupa doi in care a stat pe masa judecatorilor de la Instanta Suprema. inalta Curte de Casatie si Justitie a retrimis, miercuri, dosarul Mineriadei la Sectia Militara a Parchetului General. inalta Curte a constatat nulitatea rechizitoriului. Decizia nu este definitiva si poate fi atacata cu [] .

VIDEO Seful Sectiei de ancheta a magistratilor, la audierile pentru postul de judecator CCR: Ce emite Comisia de la Venetia nu e obligatoriu / PSD a blocat mai multe intrebari ale opozitiei

Seful Sectiei de anchetare a magistratilor, Gheorghe Stan, a spus la audierea din Comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru functia de judecator la CCR, ca ceeea ce transmite Comisia de la Venetia nu are caracter obligatoriu, insa in deciziile Curtii acestea sunt avute in vedere, fiind si explicate in hotarari. Presedintele Comisiei, Nicusor Halici PSD), a respins mai multe intrebari ale opozitiei pentru Gheorghe Stan, pe motiv ca sunt batjocoritoare sau prea complexe.

FOTO Inundatii in judetul Vaslui: mai multe gospodarii si drumuri sunt afectate in urma ploilor torentiale

Autoritatile din Vaslui sunt in alerta, mai multe localitati din nordul judetului fiind afectate de precipitatiile abundente ce aucazut in zona in noaptea de luni spre marti. Judetul Vaslui se afla sub atentionare cod galben de ploi.

Procurorul general s-a intalnit cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august

Procurorul general, Bogdan Licu, s-a intalnit, astazi, cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Vremea. ANM a emis cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie COD : PORTOCALIU Data emiterii : 06-05-2019 ora 15 Nr. mesajului :.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )