Libnet.ro
UNICEF

11:45

Procurorul general s-a intalnit cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Procurorul general s-a intalnit cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august

Procurorul general, Bogdan Licu, s-a intalnit, astazi, cu mai multe asociatii pe tema dosarelor Revolutiei, Colectiv si 10 august. continuă pe Ziarul Bursa

SUA: Nancy Pelosi il acuza pe procurorul general William Barr ca a mintit in fata Congresului

Presedinta Camerei Reprezentantilor, democrata Nancy Pelosi, l-a acuzat pe procurorul general William Barr ca a mintit in fata Congresului.

Procurorul general interimar cere finalizarea de urgenta a dosarului protestelor din 10 august

Procurorul general interimar cere finalizarea de urgenta a dosarului protestelor din 10 august si vrea sa lamureasca neregulile lasate in urma de Augustin Lazar, in dosarul revolutiei din 1989. Licu.

Nancy Pelosi declara ca procurorul general american William Barr a mintit in fata Congresului

Presedinta Camerei Reprezentantilor, Nancy Pelosi, a declarat joi ca procurorul general William Barr a savarsit o infractiune, acuzandu-l ca a mintit atunci cand a depus marturie in fata Congresului, transmite Mediafax, citand CNN.

Cod portocaliu de furtuna in mai multe judete ale tarii

Vremea. ANM a emis cod portocaliu pentru mai multe judete ale tarii Sursa : Administratia Nationala de Meteorologie COD : PORTOCALIU Data emiterii : 06-05-2019 ora 15 Nr. mesajului :.

Presedintele Barcelonei, Josep Maria Bartomeu, de acord cu modificarea Ligii Campionilor - Vrea mai multe meciuri intre cluburile de top

Presedintele FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, este in favoarea unei modificari a Ligii Campionilor la fotbal care sa permita mai multe meciuri intre echipele de top, relateaza Reuters.

Ploi torentiale si vijelii in Capitala si mai multe zone din tara. Mare grija!

Vestile din partea meteorologilor sunt din ce in ce mai proaste. Mai multe zone din tara vor fi afectate de vijelii si ploi torentiale incepand de luni. intre 15. 00 si 18. 00 intrain.

Coreea de Nord reia testele cu racheta lansand mai multe dispozitive cu raza scurta de actiune

Coreea de Nord a testat mai multe rachete cu raza scurta de actiune, potrivit unor informari transmise de Coreea de Sud. Oficialii citati de BBC spun ca acestea ar fi fost lansate de pe peninsula Hodo.

VIDEO Mai multe case dintr-un sat din Constanta, in pericol dupa ce faleza Canalului Dunare-Marea Neagra s-a surpat

Mai multe locuinte din comuna Cumpana, judetul Constanta, sunt in pericol, dupa ce un mal de pamant din apropierea Canalului Dunare-Marea Neagra s-a surpat. O comisie tehnica de evaluare, constituita prin ordin al prefectului, va evalua situatia, transmite Mediafax.

ANRE: Romania importa mai multe gaze, la un pret mult mai mare

Romania a importat in luna ianuarie 2019 o cantitate de gaze de 4,2 milioane de MWh, in crestere cu 55% fata de aceeasi luna a anului trecut, la un pret mai mare cu 37%, potrivit unui raport al Autoritatii Nationale de Reglementare in Energie ANRE).

Un avion a luat foc pe principalul aeroport din Moscova. Sunt mai multe victime

Un avion de linie care trebuia sa decoleze de pe Aeroportul Seremetievo din Moscova era in flacari duminica dupa o aterizare de urgenta, au relatat mass-media ruse, conform carora mai multi pasageri au fost r?.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2514 seconds )