Libnet.ro
UNICEF

20:00

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

B1 B1,
Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a. continuă pe B1

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin 15 persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 15 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

VIDEO UPDATE Un nou atentat in Rusia: Cel putin 14 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

Cel putin 14 oameni au murit luni dimineata si alti 23 au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd. Ora 7:36: Oficial: autoritatile au deschis o ancheta pentru atentat terorist si trafic de arme in cazul exploziei din troleibuz.

Tragedie in Rusia: Cel putin 18 morti si 40 de raniti intr-un atentat comis de un terorist-kamikaze

Cel putin 18 persoane au murit intr-o explozie produsa duminica dimineata intr-o gara din orasul rus Volgograd, situat in sudul tarii, relateaza presa rusa, citata de Mediafax. Potrivit presei din Rusia,.

VIDEO Un nou atentat in Rusia: 10 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

10 oameni au murit luni dimineata si alti 23 au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd. Ora 7:36: Oficial: autoritatile au deschis o ancheta pentru atentat terorist si tafic de arme in cazul exploziei din troleibuz.

ULTIMA ORA Un nou atentat in Rusia: 10 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

10 oameni au murit luni dimineata intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd.

Cel putin 23 de persoane au murit dupa ce un tren a luat foc in sudul Indiei

Cel putin 23 de persoane si-au pierdut viata in India dupa ce un tren a luat foc. Autoritatile au declarat ca este vorba despre un vagon cu aer conditionat al unui express de noapte care facea legatura intre.

Cel putin 23 de persoane au murit in urma unui incendiu la bordul unui tren in sudul Indiei

Cel putin 23 de persoane au murit sambata in urma unui incendiu la bordul unui tren in statul indian Andhra Pradesh sud), au anuntat posturile locale de televiziune citate de AFP.

VIDEO India: Cel putin 23 de morti, in urma unui incendiu izbucnit intr-un tren

Cel putin 23 de persoane au murit, sambata, intr-un incendiu izbucnit la bordul unui tren in statul indian Andhra Pradesh sud), au relatat posturile locale de televiziune, citate de AFP.

Baie de sange in Egipt. Cel putin cinci morti si alti 87 de raniti in urma confruntarilor violente cu fortele de ordine

Cel putin cinci oameni si-au pierdut viata si alti 87 au fost raniti in urma confruntarilor violente cu fortele de ordine, in Egipt. Haosul s-a dezlantuit dupa rugaciunea de vineri, cand mii de.

ştiri de la B1

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )