Libnet.ro
UNICEF

19:16

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

B1 B1,
Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a. continuă pe B1

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin zece persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 10 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Un nou atentat la Volgograd, in sudul Rusiei: Cel putin 15 persoane au murit dupa ce a fost detonata o bomba intr-un troleibuz

Un nou atentat soldat cu 15 morti a avut loc luni dimineata la Volgograd, in sudul Rusiei. Este al doilea atentat in doar 48 de ore, dupa ce duminica 16 persoane au murit si 37 au fost ranite intr-o gara a.

Un nou ATENTAT TERORIST in Volgograd: 10 MORTI dupa EXPLOZIA unui troleibuz

Zece persoane au murit in urma unei explozii produse luni dimineata intr-un troleibuz din Volgograd, in sud-vestul Rusiei, unde un atentat sinucigas a provocat moartea a 17 persoane, duminica, au anuntat.

VIDEO Un nou atentat in Rusia: 10 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

10 oameni au murit luni dimineata si alti 23 au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd. Ora 7:36: Oficial: autoritatile au deschis o ancheta pentru atentat terorist si tafic de arme in cazul exploziei din troleibuz.

VIDEO UPDATE Un nou atentat in Rusia: Cel putin 14 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

Cel putin 14 oameni au murit luni dimineata si alti 23 au fost raniti intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd. Ora 7:36: Oficial: autoritatile au deschis o ancheta pentru atentat terorist si trafic de arme in cazul exploziei din troleibuz.

ULTIMA ORA Un nou atentat in Rusia: 10 morti dupa o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd

10 oameni au murit luni dimineata intr-o explozie produsa intr-un troleibuz la Volgograd, oras din sud-vestul Rusiei. O sursa apropiata comitetului de ancheta a dezvaluit ca ar fi vorba despre un nou atentat, potrivit AFP. Incidentul survine la doar o zi dupa atacul de ieri, care a avut loc in acelasi oras: 17 oameni si-au pierdut viata duminica dupa ce o femeie-kamikaze a detonat o bomba in gara din Volgograd.

Un nou atentat terorist in Rusia: zece oameni au murit in explozia unui troleibuz la Volgograd

Zece persoane au murit in urma unei explozii produse luni dimineata intr-un troleibuz din Volgograd, in sud-vestul Rusiei, unde un atentat sinucigas a provocat moartea a 17 persoane, duminica, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP.

UPDATE Un nou atentat terorist in Rusia: zece oameni au murit si alti 23 au fost raniti in explozia unui troleibuz la Volgograd

Zece persoane au murit in urma unei explozii produse luni dimineata intr-un troleibuz din Volgograd, in sud-vestul Rusiei, unde un atentat sinucigas a provocat moartea a 17 persoane, duminica, au anuntat agentiile ruse, citate de AFP.

Explozie intr-o gara din Volgograd: Cel putin 10 persoane au murit

Cel putin zece persoane au murit intr-o explozie produsa duminica dimineata intr-o gara din orasul rus Volgograd, situat in sudul tarii. Serviciile de securitate au precizat ca deflagratia a fost.

ştiri de la B1

actualitate, 19:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )