Libnet.ro
UNICEF

11:45

Nou bilant dupa luarea de ostatici din Mali: 13 morti, dintre care cinci angajati ai ONU si patru soldati malieni

B1 B1,
Nou bilant dupa luarea de ostatici din Mali: 13 morti, dintre care cinci angajati ai ONU si patru soldati malieni

Potrivit unui nou bilant dat publicitatii de guvernul de la Bamako, 13 persoane au fost ucise in timpul luarii de ostatici care a avut loc vineri la un hotel din centrul statului Mali, informeaza AFP, citata de. continuă pe B1

Luare de ostatici intr-un hotel din Mali: 12 morti, printre care 5 militari

Douasprezece persoane, printre care cinci militari din Mali, au fost ucisi in timpul luarii de ostatici dintr-un hotel din Sevare, in centrul Mali, conform unui bilant comunicat astazi de responsabili ai armatei si guvernului din Mali, transmit agentiile de presa AFP si Reuters.

Luare de ostatici la un hotel din Mali

Luarea de ostatici care a avut loc la un hotel din centrul statului Mali s-a incheiat, mai multi captivi fiind eliberati, anunta surse militare citate de site-ul News24. com, conform Mediafax. Operatiunea.

Cel mai recent bilant al atacului din Mali

Treisprezece persoane, dintre care cinci angajati ai Organizatiei Natiunilor Unite ONU), patru soldati malieni si patru teroristi au fost ucisi in timpul luarii de ostatici care a avut loc vineri la un hotel .

Nou bilant al OSDO: Peste 240.000 de oameni au murit in cei patru ani de razboi din Siria

Peste 240. 000 de oameni au murit, dintre care 12. 000 de copii, in cei patru ani ai razboiului din Siria, potrivit celui mai recent bilant Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), informeaza AFP. Am.

Atacul terorist dintr-un hotel din Mali soldat cu 12 morti

Bilantul de ultima ora al atacului terorist comis ieri la un hotel din centrul statului Mali a ajuns la 12 morti, anunta Guvernul de la Bamako, citat de Reuters, anunta Mediafax.

Atac terorist soldat cu sapte morti la un hotel din Mali

Patru militari, doi militanti islamisti si un cetatean strain au murit intr-un atac terorist comis vineri la un hotel din centrul statului Mali, informeaza Fox News. Potrivit colonelului.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )