Libnet.ro
UNICEF

07:15

Luare de ostatici intr-un hotel din Mali: 12 morti, printre care 5 militari

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Luare de ostatici intr-un hotel din Mali: 12 morti, printre care 5 militari

Douasprezece persoane, printre care cinci militari din Mali, au fost ucisi in timpul luarii de ostatici dintr-un hotel din Sevare, in centrul Mali, conform unui bilant comunicat astazi de responsabili ai armatei si guvernului din Mali, transmit agentiile de presa AFP si Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Luare de ostatici la un hotel din Mali

Luarea de ostatici care a avut loc la un hotel din centrul statului Mali s-a incheiat, mai multi captivi fiind eliberati, anunta surse militare citate de site-ul News24. com, conform Mediafax. Operatiunea.

Atac terorist soldat cu sapte morti la un hotel din Mali

Patru militari, doi militanti islamisti si un cetatean strain au murit intr-un atac terorist comis vineri la un hotel din centrul statului Mali, informeaza Fox News. Potrivit colonelului.

Atacul terorist dintr-un hotel din Mali soldat cu 12 morti

Bilantul de ultima ora al atacului terorist comis ieri la un hotel din centrul statului Mali a ajuns la 12 morti, anunta Guvernul de la Bamako, citat de Reuters, anunta Mediafax.

Trei piloti rusi au fost rapiti in cursul unui atac terorist care a vizat un hotel din Mali. Alte sapte persoane au murit

Trei piloti rusi au fost rapiti, vineri, in cursul unui atac terorist care a vizat hotel din Mali unde erau cazati angajati ai Misiunii Natiunilor Unite, anunta un oficial militar citat de Reuters.

Cascadorul din filmul Transformers, gasit MORT intr-un hotel

Faimosul cascador al Hollywoodului, care a aparut in seria Transformers, Shawn Robinson, a fost gasit mort intr-un hotel din New Orleans, la inceputul lunii august. Legistul va dezvalui cauza mortii dupa ce va avea rezultatele analizei toxicologice.

Oligarhi ucraineni s-au intalnit in secret intr-un hotel din Kiev

O reuniune secreta a unor oligarhi ucraineni si reprezentanti ai unor mari companii din Ucraina a avut loc pe 1 august la hotelul Hyatt din Kiev, a anuntat Serghei Lesenko, deputat in cadrul Blocului Petro Porosenko, potrivit caruia participantii la intalnire, intre care miliardarii Rinat Ahmetov, Viktor Pinciuk sau Serghei Taruta, considera ca ceva nu merge bine in tara.

Primarul municipiului Rovinari a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea

Primarul municipiului Rovinari, Dorin Filip, a fost gasit mort intr-o camera de hotel din judetul Tulcea, informeaza Mediafax. Politistii au fost sesizati sambata, in jurul orei 9:00, ca primarul din.

Hotel din Saturn,amendat de ANPC cu 20.000 lei pentru nereguli la cazarea turistilor si la bucatarie

Un hotel din statiunea Saturn a fost amendat de inspectorii ANPC, cu 20. 000 de lei, dupa ce mai multi turisti care achitasera sejurul nu au putut fi cazati intrucat nu ar mai fi fost locuri libere, dar si pentru neregulile din bucatarie, care a fost.

Patru morti si zeci de raniti, intr-o explozie din Fasia Gaza

Cel putin patru oameni au murit, iar alti 40 au fost raniti intr-o explozie puternica produsa joi in apropierea orasului Rafah, in sudul Fasiei Gaza .

Un barbat si-a curatat autovehiculul intr-un rau din statiunea Cheia: Vrei 10 lei sa iti speli masina? (FOTO)

Un turist aflat in statiunea Cheia a intrat cu masina in rau pentru a o spala. Imediat si-a atras antipatia celorlalti turisti din zona, fiind apostrofat, mai ales ca acestia motivau ca folosesc apa pentru.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )