Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un nou control MCV in Romania. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Antena3 Antena3,
Un nou control MCV in Romania. Anuntul facut de ministrul Justitiei

Un nou control MCV in Romania. Timp de trei zile, o misiune a Comisiei Europene va evalua impactul modificarilor aduse legilor justitiei, dar si a codurilor penale, asupra sistemului judiciar din Romania. continuă pe Antena3

Ministrul Justitiei, despre un nou control MCV

Comisia Europeana deruleaza in aceste zile un nou control in cadrul Mecanismului de Cooperare si de Verificare MCV), ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca a fost facut un raport de progres, iar autoritatile sunt pregatite. El a spus ca in momentul in care a fost declansat acest mecanism Romania avea de indeplinit trei recomandari, iar acum sunt douasprezece: Guvernele anterioare atat de bine le-au indeplinit, incat din trei recomandari au ramas douasprezece, relateaza News. ro.

Ministrul Justitiei, despre un nou control MCV care are loc in aceste zile: Guvernele anterioare atat de bine le-au indeplinit, incat din trei recomandari au ramas 12

Comisia Europeana deruleaza in aceste zile un nou control in cadrul Mecanismului de Cooperare si de Verificare MCV), ministrul Justitiei, Tudorel Toader, spunand ca a fost facut un raport de progres, iar autoritatile sunt pregatite. El a spus ca in momentul in care a fost declansat acest mecanism Romania avea de indeplinit trei recomandari, iar acum sunt 12.

Anunt facut de ministrul Justitiei despre extradarea lui Sebastian Ghita

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, ca si-a indeplinit la timp si complet obligatiile care ii revin cu privire la procedurile de extradare in cazul Elenei Udrea si al lui Sebastian.

Ministrul Justitiei: Romania va construi doua noi penitenciare cu credit de la BERD

Romania va construi doua penitenciare noi printr-un credit contractat de la Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD), a declarat, sambata, la Botosani, ministrul Justitiei, Tudorel Toader, scrie Agerpres.

Ministrul Justitiei, despre extradarea Elenei Udrea: Sa vina de la instanta, noi transmitem mai departe solicitarea

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, luni, referitor la extradarea Elenei Udrea, ca Ministerul Justitiei are obligatii partajate in acest caz, precizand ca intai trebuie sa vina documentele de la.

Ministrul Justitiei, despre sentinta in dosarul lui Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat vineri, referindu-se la decizia de condamnare sefului PSD Liviu Dragnea la 3 ani si 6 luni de inchisoare cu executare, ca judecatorii de la Curtea Suprema nu au tinut cont de decizia Curtii Constitutionale privind instigarea la abuz in serviciu.

Ministrul Justitiei, despre condamnarea lui Liviu Dragnea: Judecatorii nu au tinut cont de decizia CCR. Nu ma pronunt asupra demisiei sale

Ministrul Justitiei Tudorel Toader a declarat vineri ca judecatorii care au pronuntat condamnarea, in prima instanta a lui Liviu Dragnea, nu ar fi tinut cont de o decizie a Curtii Constitutionale, informeaza.

Plan de actiune in cazul in care Pamantul va fi amenintat de un asteroid. Anuntul facut de NASA: Trebuie sa fim pregatiti

Biroul pentru Stiinta si Tehnologie de la Casa Alba a dat recent publicitatii un nou raport de 18 pagini in care sunt descrise masurile pe care NASA le va lua in urmatorii 10 ani in cazul in care Pamantul.

A murit unul dintre Asii amanetului. Anuntul facut de fiul sau: A fost eroul meu FOTO

Vedeta de televiziune si omul de afaceri Richard Harrison, cunoscut din serialul documentar Asii amanetului difuzat de History, a murit la varsta de 77 de ani, potrivit unui anunt facut de fiul sau Rick Harrison.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )