Libnet.ro
UNICEF

00:07

Doctor pneumolog de la Spitalul din Iasi combate fakenews-urile pandemiei: Apa cu sare trateaza coronavirus sau nu?

Antena3 Antena3,
Doctor pneumolog de la Spitalul din Iasi combate fakenews-urile pandemiei: Apa cu sare trateaza coronavirus sau nu?

Seful Sectiei de pneumologie de la Spitalul de profil din Iasi a pus capat miturilor care circula pe internet cu privire la combaterea pandemiei de coronavirus. Radu Crisan sustine ca igienizarea nasului si a gurii cu apa si sare nu reprezinta tratamentul pentru combaterea virusului ucigas. continuă pe Antena3

Marturisire tulburatoare a unui medic rezident trimis la spitalul din Suceava: Sunt sigur ca ma voi infecta, dar e nevoie de noi acolo!

Noi medici din Iasi vor pleca la Suceava pentru a se alatura cadrelor medicale care se lupta deja cu numar mare de pacienti infectati cu coronavirus. in pofida situatiei dificile pe care o vor gasi acolo, acestia sunt optimisti si increzatori ca vor reusi sa-si duca cu bine la indeplinire misiunea.

Un cuplu din Iasi, care s-a intors din Italia, a refuzat sa intre in carantina si a primit amenda dupa ce a provocat scandal

Un cuplu din Iasi, barbat si femeie, au refuzat sa intre in carantina institutionalizata timp de 14 zile, dupa ce s-au intors din Italia.

Numarul decelor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

Numarul deceselor cauzate de coronavirus a ajuns la 157. Ultimul caz, o femeie de 70 de ani din Iasi

Inca un roman a pierdut lupta cu coronavirusul. Este vorba de o femeie de 70 de ani, din Iasi, care a decedat in aceasta dimineata, anunta Grupul de Comunicare Strategica, bilantul ajungand in acest moment la 157 de morti.

VIDEO Moastele Cuvioasei Parascheva, scoase din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani. Procesiune cu moastele prin judetul Neamt

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand sfintele moaste au iesit din Iasi, relateza Mediafax.

Moastele Cuvioasei Parascheva au iesit din Iasi pentru prima data dupa 73 de ani

Procesiune atipica, cu moastele Cuvioasei Parascheva, a avut loc duminica, in judetul Neamt. Este a treia oara in istorie cand Sfintele Moaste au iesit din Iasi.

Cum s-a ajuns la conducere militarizata si la Spitalul din Deva si ce spun medicii despre decizie Marturia unui doctor infectat cu coronavirus: Am facut endoscopie cu pelerina de vizitator

Spitalul Judetean din Deva este al doilea, dupa cel din Suceava, care are conducere militarizata, dupa ce managerii au demisionat in urma conflictului cu cadrele medicale. HotNews. ro a stat de vorba cu medici de la acest spital, care au povestit cum s-a ajuns in aceasta situatie, cum s-au trezit in carantina pentru doua saptamani, cu jandarmii la poarta, si cum au fost nevoiti sa se descurce cu echipamente de protctie sumare: cate o pereche de manusi si o pelerina pentru vizitatori. Doar plecaciuni la televizor pentru cadrele medicale nu ne ajuta, nu ne protejeaza nici pe noi, nici pe pacienti si nici pe familiile noastre, afirma unul dintre medici.

AUDIO Managerul Spitalului de Neurochirurgie din Iasi, Lucian Eva, jigneste rezidentii straini si doctorii: Luati-va o amanta romanca sa va invete limba romana N-aveti ce invata de la asta, e praf si pulbere

Cotidianul iesean reporteris. ro a publicat o serie de inregistrari audio in care managerul Spitalul de Neurochirurgie Prof. Dr. Oblu, Lucian Eva - fratele celebrului fost procuror Emilian Eva - jigneste rezidentii dar si pe profesorul universitar Ion Poeata, despre care spune: N-aveti ce invata de la asta, e praf si pulbere.

O asistenta de la Spitalul din Deva rupe tacerea: Am aflat rezultatul testului pentru coronavirus la insistentele colegilor

Cristina Neagu, asistenta la Spitalul Judetean din Deva, a trait un adevarat cosmar pana cand a aflat rezultatul testului pentru coronavirus.

Spitalul din Deva va fi condus de medici militari, la fel ca la Suceava

Ministrul Sanatatii, dr. Nelu Tataru, a anuntat, miercuri, ca la Spitalul Judetean din Deva va fi in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )