Libnet.ro
UNICEF

18:30

Un nou inceput pentru presedintele-jucator. Traian Basescu asteptat sa revina in teren. Este tot timpul la Constanta

Adevărul Adevărul,
Un nou inceput pentru presedintele-jucator. Traian Basescu asteptat sa revina in teren. Este tot timpul la Constanta

Plecat de la Constanta pentru a cuceri puterea centrala, Traian Basescu revine in politica la firul ierbii. De luni, 22 decembrie, el se va dedica carierei politice in cadrul neoficial - deocamdata - al PMP. Despre inceputul in politica al lui Traian Basescu, dar si despre noul sau inceput, vorbesc unul dintre fondatorii Partidului Democrat de la Constanta si liderul PMP Constanta. continuă pe Adevărul

Un nou inceput pentru presedintele-jucator. Traian Basescu, asteptat sa revina in teren. Este tot timpul la Constanta

Plecat de la Constanta pentru a cuceri puterea centrala, Traian Basescu revine in politica la firul ierbii. De luni, 22 decembrie, el se va dedica carierei politice in cadrul neoficial - deocamdata - al PMP. Despre inceputul in politica al lui Traian Basescu, dar si despre noul sau inceput, vorbesc unul dintre fondatorii Partidului Democrat de la Constanta si liderul PMP Constanta.

Traian Basescu, asteptat cu covorul rosu la PMP

Traian Basescu a fost asteptat luni la sediul Partidului Miscarea Populara, insa fostul presedinte i-a lasat sa astepte pe cei de acolo. Primirea pentru fostul presedinte ar fi trebuit sa fie una de gala, cu.

Sambata, ora 18:00. Traian Basescu, ultima conferinta de presa in calitate de presedinte al Romaniei

Presedintele Romaniei, Traian Basescu, va sustine, sambata, de la ora 18:00, ultima conferinta de presa in calitate de presedinte al Romaniei. Conferinta de presa se va desfasura in Sala Unirii din Palatul Cotroceni.

Elena Udrea: Traian Basescu e prea mare pentru a se inscrie intr-un partid, i-am amenajat biroul la PMP

Presedintele PMP, Elena Udrea a declarat, duminica, la intrarea intr-o berarie unde Traian Basescu este asteptat sa sarbatoreasca sfarsitul de mandat, ca acesta este prea mare pentru a se inscrie intr-un partid politic si ca i-a amenajat la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale, scrie Mediafax.

VIDEO Traian Basescu, ultima conferinta de presa ca sef al statului:Nu exista riscul unei invazii proiectate la Moscova,Romania e o tara sigura / Ii predau lui Klaus Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile pentru a adera la zona euro

Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima sa conferinta de presa in calitate de presedinte, intr-un discurs maraton si o sesiune de intrebari si raspunsuri de doua ore, in care a subliniat principalele realizari ale mandatului sau: securitatea Romaniei, integrarea in Uniunea Europeana si statul de drept, cu un accent deosebit pe functionarea Justitiei. In aceasta conferinta, care a inceput la cateva minute dupa ora 18:00, Traian Basescu a recunoscut si cateva greseli: impunerea votului uninominal, esecul revizuirii Constitutiei sau numiri neinspirate in diverse functii de conducere, printre care si Alina Bica, fostul procuror sef al DNA. Seful statului a aratat ca odata cu preluarea presedintiei de la Ion Iliescu, el a pus virgula preluat ce era bun si imbunatatind ce a considerat ca trebuie imbunatatit, si si-a manifestat speranta ca presedintele ales Klaus Iohannis va urma aceeasi cale. Ii predau dl presedinte Iohannis o tara care indeplineste toate criteriile de convergenta care sa ii permita intrarea in zona euro, a declarat presedintele.

Vezi integral ultima conferinta de presa sustinuta de Traian Basescu in calitate de sef al statului (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara, la Palatul Cotroceni ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. El a inceput discursul prin a le multumi romanilor pentru onoare pe.

Traian Basescu, in ultima conferinta de presa ca sef al statului: Vreau sa multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o de a le fi presedinte

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. Acesta a inceput prin a spune ca nu va prezenta un bilant al celor doua mandate ale sale, ci.

Traian Basescu, in ultima conferinta de presa ca sef al statului: Vreau sa multumesc romanilor pentru onoarea pe care mi-au facut-o de a le fi presedinte (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a sustinut sambata seara ultima conferinta de presa in calitate de sef al statului. Acesta a inceput prin a spune ca nu va prezenta un bilant al celor doua mandate ale sale, ci.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

FILMUL zilei in care Traian Basescu a parasit Cotroceniul. Klaus Iohannis si-a inceput mandatul de presedinte

Klaus Iohannis a preluat mandatul de presedinte de la Traian Basescu in cadrul unei ceremonii fastuoase. Evenimentele au demarat la Palatul Parlamentului, unde Iohannis a depus juramantul de investire. Noul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2266 seconds )