Libnet.ro
UNICEF

00:07

Traian Basescu, asteptat cu covorul rosu la PMP

Antena3 Antena3,
Traian Basescu, asteptat cu covorul rosu la PMP

Traian Basescu a fost asteptat luni la sediul Partidului Miscarea Populara, insa fostul presedinte i-a lasat sa astepte pe cei de acolo. Primirea pentru fostul presedinte ar fi trebuit sa fie una de gala, cu. continuă pe Antena3

Un nou inceput pentru presedintele-jucator. Traian Basescu asteptat sa revina in teren. Este tot timpul la Constanta

Plecat de la Constanta pentru a cuceri puterea centrala, Traian Basescu revine in politica la firul ierbii. De luni, 22 decembrie, el se va dedica carierei politice in cadrul neoficial - deocamdata - al PMP. Despre inceputul in politica al lui Traian Basescu, dar si despre noul sau inceput, vorbesc unul dintre fondatorii Partidului Democrat de la Constanta si liderul PMP Constanta.

Un nou inceput pentru presedintele-jucator. Traian Basescu, asteptat sa revina in teren. Este tot timpul la Constanta

Plecat de la Constanta pentru a cuceri puterea centrala, Traian Basescu revine in politica la firul ierbii. De luni, 22 decembrie, el se va dedica carierei politice in cadrul neoficial - deocamdata - al PMP. Despre inceputul in politica al lui Traian Basescu, dar si despre noul sau inceput, vorbesc unul dintre fondatorii Partidului Democrat de la Constanta si liderul PMP Constanta.

Traian Basescu, la o bere cu sustinatorii: Am redevenit un om normal

Fostul presedinte Traian Basescu, alaturi de liderii PMP si de mai multi sustinatori, se afla la o berarie din Capitala.

Traian Basescu, HUIDUIT la plecarea de la Palatul Cotroceni

Traian Basescu a fost huiduit la plecarea de la Palatul Cotroceni. Mai multi protestatari au scandat lozinci impotriva fostului presedinte.

Elena Udrea: Traian Basescu e prea mare pentru a se inscrie intr-un partid, i-am amenajat biroul la PMP

Presedintele PMP, Elena Udrea a declarat, duminica, la intrarea intr-o berarie unde Traian Basescu este asteptat sa sarbatoreasca sfarsitul de mandat, ca acesta este prea mare pentru a se inscrie intr-un partid politic si ca i-a amenajat la sediul PMP un birou, cu lucrurile personale, scrie Mediafax.

Traian Basescu a petrecut sfarsitul de mandat alaturi de sotie si liderii PMP, la o berarie din Herastrau. Elena Udrea s-a urcat pe scena si a cantat

Presedintele Traian Basescu a petrecut, duminica, alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, in frunte cu Elena Udrea, la o berarie din Herastrau, el fiind intampinat la intrare de Udrea, cu un buchet de flori, si aplaudat de cei aflati in incinta. Presedintele a fost intampinat cu aplauze, in momentul in care a intrat in berarie. El s-a asezat la masa alaturi de sotia sa si de Aurelian Pavelescu si fata in fata cu liderul PMP Elena Udrea.

Romania sub Traian Basescu. O evaluare a celor zece ani de mandat

Pe 21 decembrie 2004, Traian Basescu era deja consacrat ca politician puternic, dar putini credeau ca poate ajunge un mare presedinte. Insusi fostul primar al Capitalei intampina dificultati in a se acomoda cu haina de om de stat. Ca fapt divers, i-au trebuit luni de zile sa scape de mesa rebela. Pe 21 decembrie 2014, Traian Basescu pleaca de la Cotroceni ca un om de stat puternic, lasand in urma schimbari care vor marca Romania, dar ca politician incheie prost. Acum zece ani, fostul marinar a coborat in docul de la Cotroceni de la comanda unei nave, azi va parasi cheiul presedintiei asteptat de o barcuta cu vasle.

Elena Udrea: Traian Basescu va avea un birou foarte frumos la PMP, eu l-am amenajat

Elena Udrea recunoaste, dupa incheierea mandatului lui Traian Basescu la Cotroceni, ca s-a ocupat personal de amenajarea biroului lui Traian Basescu din sediul PMP. Va avea un birou la sediul PMP, foart.

Traian Basescu, la final de mandat: Nu am proiecte politice, ma voi misca printre amicii din PMP si in familie

Traian Basescu a declarat, intrebat daca, dupa terminarea mandatului de presedinte, doreste sa bifeze si functia de premier, ca nu are inca proiecte politice dar ca preponderent, se va misca printre amicii pe care ii mai are in PMP si in.

Elena Udrea i-a cantat lui Traian Basescu, la final de mandat (VIDEO)

Traian Basescu a sarbatorit sfarsitul de mandat alaturi de sotie si mai multi lideri din PMP, la o berarie din Herastrau. Fostul sef al statului a primit flori si a fost intampinat cu aplauze. Basescu a.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )