Libnet.ro
UNICEF

21:30

Nou record pentru Simona Halep. Romanca reuseste o performanta pe care foarte putine jucatoare au mai atins-o

Adevărul Adevărul,
Nou record pentru Simona Halep. Romanca reuseste o performanta pe care foarte putine jucatoare au mai atins-o

Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua, astazi, in optimi de finala la Wimbledon, in jurul orei 15. 30, cu Victoria Azarenka Belarus), fost lider mondial, revenita in circuit dupa nastere. continuă pe Adevărul

Performanta uluitoare pentru Simona Halep

Indiferent de deznodamantul de la Wimbledon, pentru Simona Halep urmeaza un record deosebit. Romanca va devenit jucatoarea cu cele mai multe saptamani in Top 10 WTA, dintre tenismenele.

Veste INCREDIBILA pentru Simona Halep la finalul turneului de la Wimbledon. Ce se intampla cu romanca

Simona Halep va avea parte de un succes rasunator la finalul turneului de la Wimbledon. Indiferent care va fi rezultatul final al turneului, Simona Halep va avea oricum de castigat. Romanca va.

VICTORIE PENTRU SIMONA HALEP LA WIMBLEDON!

Simona Halep s-a calificat vineri in optimile de finala ale turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Tenismena romanca a invins-o pe chinezoaica Shuai Peng, in doua seturi, scor 6-4, 7-6.

Tesla Model S stabileste un nou record pentru masini electrice [VIDEO]

Tesla Model S a stabilit un nou record in domeniul masinilor electrice, la capitolul calatoriilor transcontinentale. Pe data de 1 iulie, la ora 23:30, Jordan Hart si Bradly DSouza au plecat din Redondo Beach, California, la bordul unei Tesla Model S, din 2015, indreptandu-se catre est. Acestia au ajuns la un garaj de pe E.

VICTORIE URIASA pentru Simona Halep, scor 7-6(3), 6-2 cu Victoria Azarenka!

Halep merge in sferturi la Wimbledon pentru al doilea an consecutiv si se apropie la o singura victorie de locul 1 mondial!Sportiva a jucat foarte bine, iar Azarenka, fostul lider mondialnu a avut.

O noua incercare pentru Simona Halep la Wimbledon. Sportiva romana are o adevarata finala cu Azarenka

S-a incheiat prima saptamana de la Wimbledon, iar luni incep optimile de finala, atat pe tabloul feminin, cat si pe cel masculin.

Simona Halep ajunge in optimi la Wimbledon

Continua parcursul pentru Simona Halep la Wimbledon dupa victoria obtinuta, vineri, in fata chinezoaicei Shuai Peng, scor 6-4, 7-6 7), intr-un meci din turul al 3-lea.

S-a stabilit ora meciului dintre Simona Halep si Viktoria Azarenka. Romanca isi poate egala performanta de anul trecut

Simona Halep s-a calificat in optimile de finala ale turneului de la Wimbledon unde o va intalni pe Viktoria Azarenka, fost numar 1 mondial.

Simona Halep vs Shuai Peng, in turul trei al turneului de la Wimbledon. Romanca a castigat primul set

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep o va intalni, vineri, in turul trei al turneului de la Wimbledon, pe jucatoarea chineza Shuai Peng, cel mai probabil in jurul orei 15.

Wimbledon: Simona Halep vs Victoria Azarenka 7-6(3), 6-2/ Simona, in sferturi la All England Club - Duel cu Johanna Konta (marti, in jurul orei 17)

Revenita de doar cateva saptamani in circuit dupa ce a nascut, Victoria Azarenka 683 WTA) nu a avut armele necesare pentru a o elimina pe Simona Halep, una din cele mai constante jucatoare din circuit in actualul sezon. Dupa un prim set echilibrat, decis in tiebreak 7-3), Simo nu i-a mai dat sperante adversarei in cel de-al doilea castigat cu 6-2, dupa ce a avut la un moment dat 5-0). Pentru un loc in semifinale cea mai buna performanta a Simonei la All England Club), Halep se va duela cu Johanna Konta, favorita gazdelor.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )