Libnet.ro
UNICEF

16:00

Noua arma anuntata de Vladimir Putin: Cine o stapaneste va conduce lumea

Antena3 Antena3,
Noua arma anuntata de Vladimir Putin: Cine o stapaneste va conduce lumea

Uitati de bombele nucleare, cursa inarmarii sau cea pentru cucerirea spatiului cosmic. Vladimir Putin crede ca tara care va domina in domeniul inteligentei artificiale va conduce lumea. continuă pe Antena3

Vladimir Putin le-a dezvaluit tinerilor rusi cine va domina lumea in viitor

Vladimir Putin este convins ca dezvoltarea inteligentei artificiale va determina nu numai viitorul Rusiei, ci viitorul intregii lumi. Cel care va ocupa primul loc in acest domeniu va detine suprematia mondiala, spune presedintele rus.

Vladimir Putin da in judecata SUA pe motiv ca ar fi confiscat proprietati diplomatice ale Rusiei

Presedintele Vladimir Putin a ordonat Ministerului de Externe de la Moscova sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in SUA, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov.

Vladimir Putin avertizeaza ca, daca SUA furnizeaza armament letal Ucrainei, separatistii si-ar putea extinde campaniile in estul tarii

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat marti ca orice decizie a Statelor Unite de a furniza Ucrainei armament defensiv va inflama conflictul din estul ucrainean si ar putea determina separatistii pro-rusi sa isi extinda campaniile in regiune, potrivit Reuters.

Vladimir Putin ordona MAE rus sa dea in judecata Statele Unite pentru confiscarea unor cladiri diplomatice ruse

Presedintele rus Vladimir Putin i-a ordonat Ministerului rus de Externe sa dea in judecata guvernul american pentru confiscarea unor proprietati diplomatice ruse in Statele Unite, a anuntat marti purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitry Peskov, citat de Reuters.

Vladimir Putin, amenintare la adresa SUA

Presedintele rus Vladimir Putin a declarat marti ca o eventuala decizie a SUA de a furniza Ucrainei arme defensive va alimenta conflictul din estul acestei tari si i-ar putea determina pe separatistii prorusi s?.

Vladimir Putin avertizeaza: Amenintarile militare ar putea declansa o catastrofa globala

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a declarat, marti, ca impunerea unor sanctiuni mai dure impotriva Coreei de Nord ar fi un act contraproductiv, adaugand ca amenintarile militare ar putea.

Vladimir Putin ameninta ca va mai expulza 155 de diplomati americani

Rusia isi rezerva dreptul sa reduca in continuare numarul diplomatilor americani din Rusia, dar, momentan, nu va face acest lucru, a declarat presedintele rus Vladimir Putin, aflat in China, la summitul BRICS, scrie TASS.

Vladimir Putin nu crede in sanctiuni mai dure impotriva Coreii de Nord si avertizeaza asupra riscului unei catastrofe planetare

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, a afirmat marti ca impunerea de noi sanctiuni pentru Coreea de Nord nu va schimba atitudinea liderului de la Phenian dar ar putea duce la un conflict pe scara larga, scrie Reuters.

Mesajul oficial al lui Vladimir Putin, dupa ultimul test nuclear al Coreei de Nord. Solutia despre care vorbeste Kremlinul

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, si omologul sau sud-coreean, Moon Jae-in, au condamnat dur actiunile Phenianului, a transmis Kremlinul, dupa ce regimul nord-coreean a efectuat un nou test nuclear, cel mai.

Vladimir Putin avertizeaza asupra riscului unui conflict de anvergura in Peninsula Coreea

Situatia din Peninsula Coreea s-a acutizat si se afla la limita unui conflict de anvergura, considera presedintele rus Vladimir Putin, argumentand intr-un articol aparut ieri ca numai un dialog fara conditii prealabile poate rezolva criza nord-coreeana, relateaza RIA Novosti si DPA.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )