Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noua companii, amendate cu 26,5 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii de masini si utiliaje agrigole

Hotnews Hotnews,
 Noua companii, amendate cu 26,5 milioane de euro pentru intelegeri anticoncurentiale pe piata comercializarii de masini si utiliaje agrigole

Consiliul Concurentei a anuntat joi ca a sanctionat noua companii active pe piata comercializarii de masini, utilaje si echipamente specializate agricole din Romania cu amenzi in valoare totala de 126. 967 lei aprox. 26,5 milioane de euro) pentru ca si-ar fi fixat preturile de vanzare ale unor produse. Doua companii au recunoscut participarea la practica anticoncurentiala si au beneficiat de reduceri ale amenzilor. continuă pe Hotnews

Comisia Europeana: 178 de milioane de euro pentru inovatii

Inovatiile misca lumea. Uneori nu o fac in directia buna, dar aceasta este o alta discutie. Comisia Europeana a anuntat prima serie de investitii directe de capital, efectuate prin intermediul noului Fond al Consiliului European pentru Inovare CEI).

Klaus Iohannis a promulgat Legea privind un imprumut de 500 de milioane de euro pentru consolidarea sistemului de sanatate

Printre decretele semnate luni de presedintele Klaus Iohannis se numara si cel privind promulgarea legii pentru ratificarea Acordului de imprumut intre Romania si Banca Internationala pentru Reconstructie si.

Un milion de euro pentru 20 de angajati, la stat! Cum a fost posibil asa ceva in Romania

Un milion de euro au fost cheltuiti de la stat pentru 20 de angajati, anul trecut. Cum a fost posibil asa ceva in Romania vrea sa vada si ministrul Economiei, Claudiu Nasui, care a anuntat marti ca va trimite Corpul de Control la una dintre cele mai inutile institutii de stat, care a cheltuit in .

Consiliul Concurentei a amendat 9 companii de pe piata comercializarii de masini si utilaje agricole

Consiliul Concurentei a sanctionat noua companii active pe piata comercializarii de masini, utilaje si echipamente specializate agricole din Romania cu amenzi in valoare totala de 126. 967 lei aprox. 26,5 milioane euro).

Un startup IT german, care angajeaza in Romania, a primit 110 milioane Euro finantare

Un startup IT german, care are circa 100 de angajati in Romania, a primit o finantare de 110 milioane de euro, condusa de un mare fond de investitii, care a mai finantat companii tech precum Netflix si Spotify.

Ajutor de stat de pana la 800.000 de euro pentru industria HoReCa

Ordonanta de Urgenta privind sprijinul pentru sectorul HoReCa a fost publicata in Monitorul Oficial si urmeaza ca peste 73. 000 de companii sa beneficieze de un ajutor maximum de .

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )