Libnet.ro
UNICEF

17:45

Noua dezordine amoroasa: Si-a lasat cea mai buna prietena sa faca sex cu iubitul ei, in fata camerei de filmat (VIDEO)

B1 B1,
Noua dezordine amoroasa: Si-a lasat cea mai buna prietena sa faca sex cu iubitul ei, in fata camerei de filmat (VIDEO)

Iubitii sunt temporari, dar cei mai buni prieteni sunt pentru totdeauna, sustin doua americance care au uimit lumea si despre care relateaza Unilad. Lena si Emily impart totul, inclusiv sexul iar. continuă pe B1

Cea mai DISTINSA pisica. Cu cata eleganta sta asezata (VIDEO)

Cea mai simpatica pisica este cea din imginile urmatoare. Cel mai probabil, pisica isi admira atat de mult stapanii incat vrea sa le urmeze exemplul. Cel putin cel legat de modul .

Cum va arata cea mai moderna parcare de bloc din Focsani. Va avea supraveghere video si sistem automat de parcare, cu bariera

Parcarea de pe strada Eroilor din Focsani, care deserveste 15 imobile, din care jumatate cu opt etaje, va deveni in cateva luni cea mai moderna.

Tara noastra ar trebui sa inregistreze cea mai puternica extindere a deficitului de cont curent in ECE

Tara noastra ar trebui sa inregistreze in cadrul Europei Centrale si de Est ECE) cea mai puternica extindere a deficitului de cont curent, cu aproximativ 1 punct procentual, la 3,3% din PIB, considera Erste Group Research, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru....

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru...

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

Decizia de a imparti 30 miliarde lei pe credite de angajament - cea mai mare teapa a PSD

Secretarul general interimar al PNL Cristian Busoi sustine ca cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu ii aloca autoritatilor locale vor reveni alesilor social-democrati, avand in vedere ca termenul de depunere a acestor proiecte se incheie in doua zile, iar criteriile sunt necunoscute.

Sunt coplesita de emotii. Cristina Neagu, PRIMA REACTIE dupa ce a fost numita pentru a treia oara in cariera cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a declarat ca este extrem de emotionata si fericita dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara in cariera cea mai buna jucatoare din lume. Romanca a mai fost numita cea mai.

Jucatoarea Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume, pentru a treia oara

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, joi, cea mai buna handbalista din lume in 2016, informeaza Federatia Internationala de Handbal IHF).

IHF: Cristina Neagu, cea mai buna handbalista a lumii in 2016

Federatia Internationala de Handbal IHF) a anuntat, joi, ca romanca Cristina Neagu, de la Buducnost Podgorica, a fost desemnata cea mai buna handbalista din lume in 2016. Capitanul nationalei de handbal feminin a Romaniei a mai primit aceasta distinctie in 2010 si 2015.

Romania a inregistrat a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana

Rata inflatiei se mentine scazuta in Romania, tara noastra inregistrand in luna februarie a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana, dupa Irlanda, arata datele Eurostat publicate joi.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )