Libnet.ro
UNICEF

18:15

Romania a inregistrat a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana

Adevărul Adevărul,
Romania a inregistrat a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana

Rata inflatiei se mentine scazuta in Romania, tara noastra inregistrand in luna februarie a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana, dupa Irlanda, arata datele Eurostat publicate joi. continuă pe Adevărul

E.ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, dupa separarea diviziei Uniper

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc legata de centralele nucleare impusa de guvernul german, transmite.

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat.

Comisia Europeana, ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE, desi Guvernul a dat asigurari ca nu sunt motive de preocupare

Comisia Europeana si-a exprimat ingrijorarea cu privire la faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi s-au primit asigurari de la Guvern ca nu sunt motive de preocupare in acest sens.

E.ON a avut, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa

Grupul energetic german E. ON a inregistrat, in 2016, cea mai mare pierdere din istoria sa, de 8,45 de miliarde de euro, legata de separarea diviziei Uniper si suprataxa de risc pentru centralele nucleare, impusa de guvernul german, transmite MarketWatch.

Reactia adorabila a unei vulpi cand isi revede cea mai buna prietena (VIDEO)

Reactia unei vulpi in momentul in care isi regaseste cea mai buna prietena a impresionat tot internetul. Dupa ce au stat despartite o perioada indelungata de timp, cele doua.

Cea mai mare hora din Romania ar putea ajunge anul acesta in Cartea Recordurilor

Anul trecut, pe stadionul din orasul academicienilor Nasaud s-a format cea mai mare hora din Romania. Aceasta a fost compusa din nu mai putin de 5. 000 de persoane, toate imbracate in haine traditionale. Anul acesta experimentul se va repeta si e posibil ca acesta sa intre oficial in Cartea Recordurilor.

Exista riscul ca deficitul bugetar al Romaniei sa aiba cea mai mare crestere din UE

Comisia Europeana CE) este ingrijorata ca tara noastra ar putea sa inregistreze, in acest an, cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, a avertizat, ieri, Angela Cristea, seful Reprezentantei CE in Romania.

Cea mai frumoasa bruneta, in lenjerie intima pe strada

Emily Ratajkowski, considerata de multi drept cea mai frumoasa bruneta celebra in prezent, uimeste printr-o serie de fotografii in care apare plimbandu-se pe strada purtand doar lenjerie intima.

Sunt coplesita de emotii. Cristina Neagu, PRIMA REACTIE dupa ce a fost numita pentru a treia oara in cariera cea mai buna handbalista din lume

Cristina Neagu a declarat ca este extrem de emotionata si fericita dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara in cariera cea mai buna jucatoare din lume. Romanca a mai fost numita cea mai.

Jucatoarea Cristina Neagu, desemnata cea mai buna handbalista din lume, pentru a treia oara

Jucatoarea Cristina Neagu a fost desemnata, joi, cea mai buna handbalista din lume in 2016, informeaza Federatia Internationala de Handbal IHF).

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )