Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cum va arata cea mai moderna parcare de bloc din Focsani. Va avea supraveghere video si sistem automat de parcare, cu bariera

Adevărul Adevărul,
Cum va arata cea mai moderna parcare de bloc din Focsani. Va avea supraveghere video si sistem automat de parcare, cu bariera

Parcarea de pe strada Eroilor din Focsani, care deserveste 15 imobile, din care jumatate cu opt etaje, va deveni in cateva luni cea mai moderna. continuă pe Adevărul

Cum arata cea mai frumoasa asistenta medicala? A cucerit internautii cu fotografiile sale provocatoare (FOTO)

O asistenta medicala a creat senzatie pe internet cu fotografiile incendiare pe care le posteaza. Carina Linn, in varsta de 23 de ani, este din Taipei si a strans aproximativ 150. 000 de.

Cetatea Prejmer, cea mai bine pastrata fortificatie din Europa, este singurul loc din Romania notat cu trei stele in faimosul ghid turistic Michelin

Cetatea Prejmer care adaposteste Biserica Fortificata din localitate este una dintre cele mai bine pastrate fortificatii din Europa, dar si cel mai vechi monument istoric din Brasov. Este printre putinele care nu au fost daramate de comunisti, ci din contra. Chiar Nicolae Ceausescu a dat bani pentru restaurarea ei.

Romania a inregistrat a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana

Rata inflatiei se mentine scazuta in Romania, tara noastra inregistrand in luna februarie a doua cea mai mica rata a inflatiei din Uniunea Europeana, dupa Irlanda, arata datele Eurostat publicate joi.

Cea mai mare biserica catolica din Moldova Evului Mediu a ajuns o ruina intr-un parc dintr-o comuna suceveana

Catedrala Catolica din Baia, cunoscuta si ca Biserica Sfanta Fecioara, a fost construita in anul 1410 de catre domnitorul Alexandru cel Bun. in secolul XVIII, catolicii din Baia au parasit localitatea, iar biserica a inceput sa se degradeze. Dupa cel de-Al Doilea Razboi Mondial, fosta catedrala catolica a fost distrusa de localnici, in prezent aceasta fiind o ruina, in jurul careia autoritatile locale au construit un parc.

Bebelusii gasiti decedati in podul unui bloc din Bistrita-Bargaului ar fi murit in urma cu 3 pana la 9 ani

Medicii legisti din Bistrita au efectuat autopsie pe ramasitele celor trei bebelusi gasiti morti intr-un pod al unui bloc din Bistrita-Bargaului, iar primele date arata ca micutii ar fi murit in urma cu trei pana la noua ani, potrivit Mediafax.

Comisia Europeana este ingrijorata ca Romania ar putea inregistra cea mai mare crestere a deficitului bugetar din UE

Comisia Europeana isi arata ingrijorarea fata de faptul ca Romania ar putea sa aiba in acest an cea mai mare crestere a deficitului bugetar din Uniunea Europeana, desi au existat.

Cea mai DISTINSA pisica. Cu cata eleganta sta asezata (VIDEO)

Cea mai simpatica pisica este cea din imginile urmatoare. Cel mai probabil, pisica isi admira atat de mult stapanii incat vrea sa le urmeze exemplul. Cel putin cel legat de modul .

Cea mai frumoasa bruneta, in lenjerie intima pe strada

Emily Ratajkowski, considerata de multi drept cea mai frumoasa bruneta celebra in prezent, uimeste printr-o serie de fotografii in care apare plimbandu-se pe strada purtand doar lenjerie intima.

Tara noastra ar trebui sa inregistreze cea mai puternica extindere a deficitului de cont curent in ECE

Tara noastra ar trebui sa inregistreze in cadrul Europei Centrale si de Est ECE) cea mai puternica extindere a deficitului de cont curent, cu aproximativ 1 punct procentual, la 3,3% din PIB, considera Erste Group Research, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru...

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2419 seconds )