Libnet.ro
UNICEF

21:46

O noua gafa a ministrului Genunche Pop: A numit o persoana conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, dar a felicitat pe altcineva(VIDEO)

B1 B1,
O noua gafa a ministrului Genunche Pop: A numit o persoana conducerea Inspectoratului Scolar Judetean Arad, dar a felicitat pe altcineva(VIDEO)

O noua gafa a ministrului Educatiei. Liviu Pop a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean. Marti. continuă pe B1

inca o gafa marca Liviu Pop: ministrul Educatiei a felicitat telefonic o alta persoana decat cea pe care a numit-o la conducerea ISJ Arad

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad, Maria Pascalau, ca sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean ISJ), insa, marti dimineata, a emis un ordin prin care o alta persoana, respectiv inspectorul scolar general adjunct Anca Stoenescu, primeste atributiile de conducere pana la organizarea concursului de ocupare a postului.

Liviu Pop, o noua gafa. Ce a facut ministrul Educatiei

Ministrul Educatiei, Liviu Pop, a sunat-o personal pe directoarea unui liceu important din Arad, Maria Pascalau, ca sa o felicite pentru numirea prin delegare la conducerea Inspectoratului Scolar Judetean.

inca o trasnaie marca Genunche Pop: Inspectorul scolar sef din Ialomita, schimbat pentru greselile inspectorului din Arad!

In seara zilei de 18 august, Ministrul Educatiei a revocat, prin fax, sefii inspectoratelor scolare din 13 judete. Detalii AICI) Liviu Pop se va alege cu o plangere penala semnata de cei 13, pentru.

ştiri de la B1

actualitate, 21:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )