Libnet.ro
UNICEF

18:45

Noua lista a tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste tari trebuie sa stea in izolare

Antena3 Antena3,
Noua lista a tarilor cu risc epidemiologic ridicat. Cei care vin din aceste tari trebuie sa stea in izolare

Lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat, pentru care se instituie carantina la intrarea in Romania, a fost actualizata. continuă pe Antena3

Noua lista a tarilor din zona galbena. Cei care intra in Romania din aceste state - test Covid negativ si 10 zile carantina, fara test - 14 zile carantina

Lista tarilor si zonelor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizata joi de Comitetul National pentru Situatii de Urgenta. Cei care intra in Romania din aceste state fie prezinta certificatul unui test RT-PCR negativ la SARS-CoV-2, facut cu cel mult 72 de ore inainte, si intra in carantina 10 zile, fie efectueaza o carantina de 14 zile daca nu prezinta acest document.

CNSU a actualizat lista zonelor cu risc epidemiologic ridicat si a stabilit regulile de aplicare a masurii carantinei asupra persoanelor care sosesc din acestea

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta CNSU) a actualizat, joi, lista tarilorzonelorteritoriilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie masura carantinei asupra persoanelor care sosesc in Romania din acestea si a stabilit regulile de aplicare a masurii carantinei asupra persoanelor care vin din aceste zone.

CNSU a actualizat lista tarilor din zona galbena: Ce reguli trebuie sa respecte cei care ajung in Romania din statele cu risc epidemiologic ridicat

Comitetul National pentru Situatii de Urgenta a actualizat lista tarilor cu risc epidemiologic ridicat pentru care se instituie carantina in cazul persoanelor care revin in Romania din aceste destinatii.

NASUI: Toti cei care au divulgat date cheie au comis fapte penale si vor suporta consecintele

Toti cei care au divulgat date cheie in cazul Masurii 3, in speta procentul de cofinantare de la limita eligibilitatii, au comis fapte penale si vor suporta consecintele, a scris pe Facebook, ministrul Economiei, Claudiu Nasui.

Moldova a fost acceptata in lista tarilor care vor fi asigurate cu vaccin

Pe 30 ianuarie, Ministerul Sanatatii a primit o scrisoare de pe platforma COVAX prin care a fost informaa ca din cele 78 de tari care au aplicat pentru a fi asigurate cu vaccin anti-COVID, Republica Moldova se afla in lista primelor 18 acceptate.

Impozit mai mare pentru cei care s-au imbogatit in pandemie: unde se va aplicatia initiativa

O mana de companii din tech si din domeniul livrarilor au avut in 2020 cel mai profitabil an de la infiintare. in contextul in care foarte multi si-au pierdut locul de munca, se discuta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2139 seconds )