Libnet.ro
UNICEF

30 Apr.

O noua rusine pentru nationala Romaniei. S-a terminat meciul

Antena3 Antena3,
O noua rusine pentru nationala Romaniei. S-a terminat meciul

Nationala de fotbal a Romaniei a pierdut in fata Poloniei cu scorul de 1-3, intr-o partida desfasurata pe Stadionul Narodowy din Varsovia, in Grupa E a preliminariilor Cupei Mondiale de. continuă pe Antena3

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei ii transmite lui Tariceanu sa isi ceara scuze publice fata de profesori sau sa demisioneze, dupa ce a afirmat ca li se acorda sporuri nejustificate

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) i-a solicitat sefului Senatului si presedintelui ALDE, Calin Popescu Tariceanu, sa isi ceara scuze publice sau sa demisionezem dupa ce a afirmat ca unele sporuri acordate profesorilor i se par nejustificate .

Coalitia pentru Modernizarea Romaniei acuza ALDE ca a incercat sa-l excluda pe Sorin Campeanu din Comisia de invatamant

Coalitia Nationala pentru Modernizarea Romaniei CNMR) acuza ALDE ca a comis un gest de agresiune politica, incercand sa-l excluda pe Sorin Campeanu din Comisia de invatamant a Senatului.

Christoph Daum vorbeste despre demisia de la nationala Romaniei

Nationala de fotbal a Romaniei are un meci decisiv sambata, contra Poloniei, meci care poate decide si soarta selectionerului Christop Daum.

O noua lovitura pentru DNA: Comisarul Virgil Popa, achitat DEFINITIV

DNA primeste o noua lovitura. Curtea de Apel Oradea a dispus achitarea definitiva a comisarului Virgil Popa de la Garda Financiara Bihor. Popa a fost trimis in judecata de procurorii Directiei.

Sorin Grindeanu, pentru Bloomberg: Romaniei se bazeaza pe accelerarea economiei, pentru a tine sub control deficitul bugetar

Premierul Sorin Grindeanu a declarat, intr-un interviu acordat Bloomberg, ca Guvernul ia masuri pentru a sprijini ritmul de crestere a economii, astfel incat Romania sa-si mentina deficitul bugetar in limitele stabilite de blocul comunitar.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 30 Apr.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2253 seconds )