Libnet.ro
UNICEF

12:00

Noua VivoTab 8 e cea mai ieftina tableta ASUS cu Windows 8

Playtech Playtech,
Noua VivoTab 8 e cea mai ieftina tableta ASUS cu Windows 8

Pentru ca Windows 8 este optimizat sa ruleze si pe configuratii hardware mai slabe, cei de la ASUS au lansat noul VivoTab 8. in urma cu cateva luni publicamun review la ASUS VivoTab Note 8. Noua tableta a producatorului taiwanez este derivata din acel model. Cea mai mare diferenta dintre cele doua este lipsa suportului pentru stylus in tableta anuntata astazi, cea fara Note in titlu. ASUS VivoTab 8, pe langa faptul ca nu suporta interactiunea cu un stylus pentru []. continuă pe Playtech

Ce se intampla cu cea mai veche piramida din Egipt. Asistam la DISTRUGEREA ei

Cea mai veche piramida egipteana, cea de la Sakkara, risca sa fie distrusa de muncitorii care lucreaza la restaurarea ei. Construit acum 4. 600 de ani, complexul funerar de la.

Cea mai ravnita geanta din lume va fi scoasa la licitatie

Considerata cea mai dorita geanta a momentului, modelul unicat Hermes Birkin, fabricat din piele de crocodil de Himalaya, decorat cu inchizatori din aur alb si ornata cu 245 de diamante, ar putea deveni cea mai scumpa poseta vanduta la licitatie.

PayPal va accepta tranzactii cu bitcoin, devenind cea mai importanta companie care accepta moneda virtuala

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin. Astfel, va deveni cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de.

eBay va deveni cea mai mare companie din lume care accepta Bitcoin

Divizia PayPal a EBay va accepta, incepand cu lunile urmatoare, tranzactii efectuate cu moneda virtuala bitcoin, devenind cea mai mare companie de plati online care adauga aceasta optiune pe lista de servicii, relateaza Bloomberg.

Targul de agricultura va avea cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani

Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad organizeaza, in perioada 1114 septembrie 2014, la Complexul Expo Arad, cea de-a XXV-a editie a evenimentului international de agricultura, industrie alimentara si ambalaje - Agromalim. Editia din 2014 se bucura de cea mai numeroasa participare din ultimii 25 de ani.

IFA 2014. Epson lanseaza cea mai mica si mai usoara imprimanta A4 cu jet de cerneala

Epson lanseaza noi produse in cadrul IFA 2014 Berlin), printre care cea mai mica si mai usoara imprimanta A4 cu jet de cerneala din lume, WorkForce WF-100W. Lider pe piata de proiectoare inca din 2001, Epson anunta, de asemenea, trei noi proiectoare home cinema 3LCD de calitate superioara, cu caracteristici imbunatatite, pentru a furniza imagini luminoase si pline de culoare la domiciliu.

Premierul francez: Terorismul, cea mai mare amenintare din ultimele decenii

Terorismul reprezinta cea mai mare amenintare a lumii in ultimele decenii, considera premierul francez Manuel Valls, informeaza AFP, citata de Agerpres. in timpul unei vizite la Tunis, Valls a declarat ca.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie la nivel global, ca urmare a triplarii Produsului Intern Brut PIB), de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, potrivit unui raport al companiei de consultanta IHS Economics din SUA.

China va fi cea mai mare economii a lumii in 2024; PIB-ul va atinge 30 trilioane de dolari

China va surclasa Statele Unite in urmatorul deceniu, devenind cea mai mare economie a lumii, iar produsul intern brut PIB-ul) tarii se va tripla de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 trilioane de dolari, arata un raport al companiei de.

China va fi cea mai mare economie din lume in 2024, cu un PIB de aproape 30 trilioane de dolari

China va depasi SUAin urmatorii 10 ani, devenind cea mai mare economie la nivel global. Surclasarea va avea loc ca urmare a triplarii PIB-ului Chinei, de la 10 trilioane de dolari in prezent, la 28,25 de.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2166 seconds )