Libnet.ro
UNICEF

06:15

Noul ambasador al SUA la Bucuresti: Romania nu este vulnerabila in privinta propagandei rusessti

Antena3 Antena3,
Noul ambasador al SUA la Bucuresti: Romania nu este vulnerabila in privinta propagandei rusessti

Ambasadorul desemnat al SUA pentru Romania, Hans Klemm, a declarat, miercuri, in cadrul audierilor din Comisia pentru relatii de politica externa a Senatului SUA, ca Romania nu este vulnerabila in ceea ce . continuă pe Antena3

Noul director general al eMAG Romania este Tudor Manea, care a inlocuit-o pe Violeta Luca

Cel mai mai mare retailer online, eMAG Romania, l-a numit in iulie pe Tudor Manea in functia de director general, cu o experienta de 10 ani in cadrul companiei, in locul Violetei Luca, dupa ce aceasta a preluat pozitia de director de strategie in.

The Economist Intelligence Unit: Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica

Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica, arata un raport al The Economist Intelligence Unit realizat in contextul in care tara noastra este.

Hans Klemm, la audierile din Senatul SUA: Romania nu e vulnerabila in fata propagandei rusesti. Romania este un prieten si un partener al SUA; eforturile anticoruptie trebuie sa continue

Ambasadorul desemnat al SUA pentru Romania, Hans Klemm, a declarat, miercuri, in cadrul audierilor din Comisia pentru relatii de politica externa a Senatului SUA, ca Romania nu este vulnerabila in ceea ce priveste propaganda Federatiei Ruse, iar parteneriatul cu SUA si aliatii este puternic.

Hans Klemm, propunerea lui Barack Obama pentru postul de ambasador in Romania, este audiat in Senatul SUA

Hans Klemm, ambasadorul nominalizat al SUA pentru postul de la Bucuresti, este audiat la aceasta ora in Comisia de Politica Externa a Senatului american. Senatorii din comisie trebuie sa valideze nominalizarea.

Hans Klemm, diplomatul nominalizat pentru functia de ambasador al SUA in Romania, audiat in Senatul american

Hans Klemm, diplomatul pe care Presedintele Barack Obama vrea sa-l nominalizeze la functia de ambasador al Statelor Unite ale Americii in Romania, va fi audiat astazi in Senatul american. Audierea va incepe la.

The Economist Intelligence Unit: Epidemia de tuberculoza rezistenta la tratament din Romania este cauzata de lipsa de vointa politica

Romania se remarca in randul tarilor europene printr-o frecventa ingrijoratoare a cazurilor de tuberculoza rezistenta la tratament. Aceasta forma de TBC nu raspunde la medicamentele clasice folosite in tratarea tuberculozei, iar numarul pacientilor romani care reusesc sa se vindece este foarte mic: de doua ori mai putin decat media globala. Un raport al The Economist Intelligence Unit pune aceasta criza pe seama lipsei de vointa politica a guvernelor din ultimii ani. Si mai ingrijorator este ca o buna parte dintre acesti bolnavi nu sunt identificati si exista riscul ca ei sa raspandeasca boala in spitalele judetene, spune Martin Koehring, senior editor The Economist Intelligence Unit, intr-un interviu pentru HotNews.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )