Libnet.ro
UNICEF

05:45

Noul director al Spitalului Judetean Neamt este judecat pentru coruptie. Procesul, suspendat pe timpul starii de urgenta

Adevărul Adevărul,
Noul director al Spitalului Judetean Neamt este judecat pentru coruptie. Procesul, suspendat pe timpul starii de urgenta

Managerul Spitalului Judetean de Urgenta Neamt, Doru Mocanu, si-a dat demisia din motive de sanatate, iar director interimar a fost numit managerul spitalului din Targu Neamt, Florin Ionut Apostoae. Acesta din urma este insa judecat pentru fapte de coruptie, respectiv fraude cu fonduri europene. continuă pe Adevărul

Directorul Spitalului Judetean din Neamt a demisionat. Fusese numit pe 16 martie

Managerul Spitalului Judetean Neamt, cel care fusese numit, pe perioada interimara, pe 16 martie, de presedintele Consiliului Judetean Neamt a demisionat.

Angajatii Spitalului Judetean Buzau au inceput testarile pentru Covid-19

Medicii, asistentele si infirmierele din Spitalul Judetean Buzau vor afla daca sunt sau nu infectati cu noul coronavirus. Joi dimineata, a inceput testarea a personalului din cea mai mare unitate medicala din judet. Demersul nu este obligatoriu, unii dintre angajati fiind de acord sa-si faca testul, altii nu.

Rezultate negative pentru 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean Alba testate pentru coronavirus

Niciunul dintre cele 120 de cadre medicale ale Spitalului Judetean de Urgenta Alba Iulia testate nu este infectat cu coronavirus.

Sectia de Diabet a Spitalului Judetean din Botosani, inchisa de COVID-19. La fel si o directie din cadrul DSP

O intreaga sectie a Spitalului Judetean Mavromati din Botosani a fost inchisa dupa ce mare parte a personalului s-a imbolnavit de COVID-19. Este vorba despre sectia de diabet acolo unde unul dintre medici a fost dus deja pe Terapie Intensiva, in stare grava.

Decizie de ultima ora! Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Medicii implora ajutor

Veste soc pentru sistemul medical! in cursul serii de ieri, 1 aprilie, noua conducere a Spitalului Judetean Suceava a demisionat. Pana in acest moment, 200 de cadre medicale din Suceava au fost confirmate cu coronavirus, iar peste 30 de pacienti internati la acest spital au murit din cauza infectarii cu coronavirus. Cine sunt doctorii care .

Iohannis retrage decoratia Meritul Sanitar in grad de Cavaler Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava

Presedintele Klaus Iohannis a semnat miercuri un decret pentru retragerea decoratiei Ordinul Meritul Sanitar in grad de Cavaler conferit spitalului Judetean de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou Suceava ca urmare a modului in care a fost gestionata criza de COVID-10.

Sorin Hancu, Presedintele Colegiului Medicilor din Suceava despre militarizarea Spitalului Judetean: Am incredere ca vor lua masurile necesare (VIDEO)

Dupa demisii succesive la conducerea Spitalului Judetean de Urgenta din Suceava, joi doctorul militar col. Daniel Ionut Derioiu a preluat functia de manager. Totodata, ministrul Sanatatii a precizat ca.

Orban: Managementul Spitalului Judetean Suceava, asigurat de o echipa de medici militari cu experienta

Managementul Spitalului Judetean Suceava va fi asigurat de o echipa de medici militari cu experienta, a declarat premierul Ludovic Orban la inceautul sedintei de Guvern.

Arhiepiscopia Dunarii de Jos doneaza o mie de masti si un aparat de ventilat mecanic Spitalului Judetean Braila

Arhiepiscopia Dunarii de Jos a donat Spitalului Judetean de Urgenta Braila un aparat performant de ventilatie mecanica, o mie de masti de protectie, produse de igiena si 200 de carti de rugaciune.

CORONAVIRUS |Conducerea Spitalului Judetean Suceava a demisionat la o saptamana dupa numirea in functie. Ministrul Sanatatii merge la Suceava (VIDEO)

Managerul Spitalului Judetean Suceava, Florin Filip, si directorul medical, Doina Ganea Motan, au demisionat miercuri seara de la conducerea unitatii medicale. Plecarea lor vine la o saptamana dupa ce au fost.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )